Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts wedtips: Van Gerwen favoriet tegen Chisnall

Programma Premier League Darts live: Chisnall vanavond twee maal in actie

Premier League Darts 2016 wedtips. De Betway Premier League Darts 2016 is alweer aanbeland bij de zesde speelronde. Koploper Michael van Gerwen neemt het vanavond op tegen Dave Chisnall en Raymond van Barneveld treft James Wade.

Premier League Darts 2016 live stream? Bekijk de mogelijkheden!

Premier League Darts wedtips

Voor de zesde speelronde van de Betway Premier League Darts 2016 hebben we de volgende wedtip voor je opgesteld:

  • Smith – Anderson: Anderson wint @1.52
  • Wright – Lewis: Wright wint met 7-4 @6.00
  • Van Barneveld – Wade: Hoogste check-out Van Barneveld @2.00
  • Chisnall – Van Gerwen: Meeste 180s Van Gerwen @2.15

Wil jij bovenstaande weddenschappen voor een inzet van €10,- spelen in een combinatie? Dit levert jou bij een goede uitslag maar liefst €392,16 op bij 888sport!

Michael van Gerwen – Dave Chisnall

Wedden op Premier League Darts 2016 888sport betslip 10 maartDe 26-jarige Michael van Gerwen hoopt vanavond zijn voorsprong op Peter Wright te vergroten in de Premier League of Darts. Om 22.45 uur neemt ‘Mighty Mike’ het op tegen Dave ‘Chizzy’ Chisnall.

‘’De afgelopen weken heb ik briljant gespeeld’’, vertelde Van Gerwen tegen een verslaggever van Sky Sports. ‘’Ik speel goed, maak weinig fouten en heb veel zelfvertrouwen dankzij de resultaten van de laatste tijd. Ook in de wedstrijd tegen Dave hoop ik weer het beste van mezelf te laten zien.’’

Gezien het kwaliteitsverschil is het geen verrassing dat Van Gerwen @1.25 de grote favoriet is in deze wedstrijd. Wij verwachten een eenvoudige overwinning van de Nederlander, die naast de meeste 180s @2.15 ook de hoogste check-out @1.38 gaat gooien.

Raymond van Barneveld – James Wade

Raymond van Barneveld verschijnt vanavond in de derde partij van de avond op het podium. Omstreeks 21.15 uur Nederlandse tijd neemt de Hagenaar het op tegen James Wade, de nummer vijf van de ranglijst.

Bookmaker 888sport heeft ‘The Machine’ @2.20 aangewezen als favoriet voor zijn wedstrijd tegen Van Barneveld @2.60. Gezien de vorige ontmoetingen zal het een spannende wedstrijd worden waarin de verschillen dicht bij elkaar liggen. Wij zetten in op een 7-5 @6.00 overwinning voor Wade.

Back To Top