Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts wedtips: 1.57 op Michael van Gerwen vs Taylor

Michael van Gerwen - Phil Taylor Premier League Darts wedtips Getty

Premier League Darts wedtips. De grootste dart-sterren ter wereld zijn donderdagavond present in Glasgow (Schotland), voor de zevende speelronde van de Premier League of Darts. Michael van Gerwen ontmoet Phil Taylor en Raymond van Barneveld speelt tegen Dave Chisnall.

Premier League Darts 2016 live stream? Bekijk de mogelijkheden!

Premier League Darts wedtips

betslip premier league of darts 2016Voor het darten morgen hebben we een paar mooie weddenschappen voor je geselecteerd. Zet je een tientje in bij bookmaker 888Sport op de volgende combinatie (totale odd 26.68) dan pak je 266,76:

  • Anderson – Lewis: Gary wint @1.95
  • Van Gerwen – Taylor: Michael wint met 7-4 @4.75
  • Van Barneveld – Chisnall: Raymond wint @2.88

Michael van Gerwen – Phil Taylor

Nog drie avonden te gaan, dan is het judgment night, en vallen de nummers negen en tien van de ranking af. Michael van Gerwen en Phil Taylor zullen sowieso overleven en gelden zoals bij elk toernooi als topkandidaten voor de eindzege. Beide darters zijn de afgelopen weken een klasse apart in de competitie en laten gemiddeldes zien, waar de rest zelfs op het oefenbord nog niet aan toe komt.

Van Gerwen, oftewel Mighty Mike, won vijf van zijn zes eerdere duels en heeft een competitiegemiddelde van 111,7 per drie pijlen. Phil “The Power” Taylor heeft eveneens tien punten bijgeschreven en gooit per keer 104,3 punten. Ook de uitgooipercentages zijn bij deze toppers het hoogst.

Maar vooral Mighty Mike zit momenteel in de allerhoogste versnelling. Afgelopen weekend, bij het Players Championships 2 (een kleiner toernooi), was hij alweer goed voor een negendarter. Bookmaker 888sport zet winst van Van Gerwen op @1.57. We verwachten een uitslag als 7-4 (@4.75) of 7-5 (@8.00) in Nederlands voordeel.

Raymond van Barneveld – Dave Chisnall

De nummers zeven en acht hebben punten nodig om richting de top vier op te schuiven. Makkelijk gaat het allemaal niet bij Barney, maar de veteraan heeft al zo vaak aangetoond, dat hij op cruciale momenten magische finishes in de vingers heeft. Het sterke punt van Chizzy is juist niet het uitgooien, maar lekker rammen in de treble 20. Dit kan dus een aangenaam duel worden, waarin Chizzy vaak voor staat, maar Barney hem frustreert met waanzinnige checkouts.

Winst van Van Barneveld noteert @2.88. We verwachten dat Chisnall de meeste 180’s gooit (@1.44) en dat er minstens twaalf legs nodig zijn om de partij af te ronden (over 11,5 legs @2.10).

Programma Premier League of Darts donderdag 17 maart

Van 20:00 tot 00:00 uur (NL tijd), best of 14 legs
Gary Anderson @1.95 – Adrian Lewis @3.10
James Wade @1.55 – Robert Thornton @4.55
Michael van Gerwen @1.57 – Phil Taylor @4.20
Raymond van Barneveld @2.88 – Dave Chisnall @2.05
Gary Anderson @1.90 – Peter Wright @3.10

Back To Top