Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts: Van Barneveld wint opnieuw van rivaal

Raymond van Barneveld Premier League Darts 2015

Premier League Darts. Raymond van Barneveld heeft goede zaken gedaan met het oog op de play offs van de Premier League Darts. De Nederlander won met maar liefst 7-2 van zijn grote rivaal Phil Taylor, die vier van zijn laatste vijf wedstrijden niet wist te winnen.

‘’Het voelt geweldig om met 7-2 te winnen van de beste speler aller tijden’’, aldus Van Barneveld op de PDC-website. ‘’Phil speelde niet zijn beste spel en miste veel dubbels, dat is de reden waarom ik terug kwam in de wedstrijd. Ik vecht nog steeds voor een plaats in de top vier en na vanavond geloof ik dat ik het zeker kan halen.’’

Chisnall maakt indruk in Premier League Darts

Dave Chisnall blijft maar winnen in de Betway Premier League. De nummer twee van de ranglijst won gisteren beide partijen. Eerst rekende ‘Chizzy’ met 7-3 af met Gary Anderson en in de laatste partij won hij met 7-1 van James Wade.

‘’Ik ben blij met deze overwinningen, want het is nooit eenvoudig om twee wedstrijden op een avond te spelen. Ik voelde me erg comfortabel en kende een goede start met een overwinning op Gary. Vorig jaar stond ik op dit moment op slechts zeven punten, nu heb ik er al zeventien’’, vertelde een tevreden Chisnall.

Premier League Darts: Van Gerwen wint ook van Bunting

Koploper Michael van Gerwen stapte ook gisteren als winnaar van het podium. ‘Mighty Mike’ nam het op tegen Stephen Bunting en won met 7-5. Van Gerwen heeft nu achttien punten behaald uit tien wedstrijden.

‘’Ik haalde niet mijn topniveau vandaag, maar gelukkig heb ik wel gewonnen’’, aldus Van Gerwen. ‘’Ik miste veel pijlen op de dubbel en ik liet Stephen terugkomen in de wedstrijd. Ik ben blij dat ik in de elfde leg wel door kon drukken en de wedstrijd mijn kant op kon trekken.’’

Uitslagen Betway Premier League Darts donderdag 9 april

Adrian Lewis 7-4 James Wade
Gary Anderson 3-7 Dave Chisnall
Phil Taylor 2-7 Raymond van Barneveld
Stephen Bunting 5-7 Michael van Gerwen
Dave Chisnall 7-1 James Wade

Tussenstand Betway Premier League Darts

  1. Michael van Gerwen
  2. Dave Chisnall
  3. Gary Anderson
  4. Phil Taylor
  5. James Wade
  6. Adrian Lewis
  7. Raymond van Barneveld
  8. Stephen Bunting
Back To Top