Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts: Van Barneveld kan grote stap zetten richting play-offs

Raymond van Barneveld Premier League Darts

Betway Premier League Darts. Raymond van Barneveld kan vanavond goede zaken doen in de Premier League Darts 2015. De titelverdediger komt net als Adrian Lewis twee keer in actie in de Barclaycard Arena in Birmingham.

Kijk hier live naar de wedstrijden op de Premier League Darts!

In de race om een plaats in de halve finale moet ‘Barney’ zijn wedstrijden weten te winnen. Als hij ook daadwerkelijk wint, dan staat hij mogelijk in de top vier van de ranglijst. De Hagenaar begint met een wedstrijd tegen wereldkampioen Gary Anderson en speelt vervolgens nog tegen Adrian Lewis.

”Het gaat een erg zware avond worden, maar ik heb vertrouwen in een goede afloop”, vertelde Van Barneveld op de website PDC.tv. ”Ik ben erg tevreden over mijn spel van de laatste weten en kan niet wachten om tegen Gary en Adrian te spelen.”

Van Gerwen treft Taylor in Premier League Darts

Michael van Gerwen neemt het vanavond op tegen niemand minder dan Phil Taylor. Voor ‘The Power’ is het een erg belangrijke wedstrijd, omdat hij de punten nog hard nodig heeft met het oog op de play-offs.

”Mijn vorm komt eraan, het stijgt geleidelijk. Scorend gaat het redelijk, maar het is nog niet geweldig. Ik moet vooral het finishen verbeteren, want daar heb ik het laten liggen. Ik moet zorgen dat ik me vastbijt in de wedstrijd en dan hopen op de overwinning”, blikte Taylor vooruit op zijn wedstrijd tegen ‘MvG’.
Van Gerwen rekende vorige week met grote overtuiging af met voormalig winnaar James Wade. De Brabander noteerde een gemiddelde van maar liefst 116.90 en gunde zijn tegenstander niet één game.

”Ik kijk erg uit naar de wedstrijd tegen Phil”, aldus Van Gerwen. ”We spelen altijd goede wedstrijd tegen elkaar en hij speelt de laatste weken weer iets beter. Ik heb de laatste ontmoeting gewonnen, dus ik heb veel vertrouwen in een goede afloop.”

Programma Premier League Darts donderdag 30 april

20.15 uur: Dave Chisnall – Adrian Lewis
21.00 uur: Raymond van Barneveld – Gary Anderson
21.45 uur: James WadeStephen Bunting
22.30 uur: Michael van Gerwen – Phil Taylor
23.15 uur: Adrian Lewis – Raymond van Barneveld

Bekijk de bovenstaande wedstrijden hier live!

Back To Top