Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts uitslagen: Van Gerwen gelijk tegen Lewis

Adrian Lewis Premier League Darts

Premier League Darts uitslagen. Michael van Gerwen heeft na vier speeldagen niet meer de maximale score in de Betway Premier League Darts 2015. De nummer één van de wereld vocht zich knap terug tegen Adrian Lewis en speelde met 6-6 gelijk.

Van Gerwen speelde zeker niet slechts maar keek wel snel tegen een 5-2 achterstand aan. ‘Jackpot’ had op dat moment nog twee legs nodig voor de overwinning, maar zag de Nederlander uiteindelijk nog langszij komen. ‘MvG’ produceerde een gemiddelde van 106.82 en gooide zes keer de maximale score.

‘’Ik ben een beetje teleurgesteld met een punt’’, aldus Van Gerwen. ‘’Ik was het meest gefocust van ons tweeën. Als er een had moeten winnen, was ik het. Ik speel nog steeds oké, maar je wilt altijd meer.’’

Van Barneveld verslaat Stephen Bunting

Raymond van Barneveld heeft gisteren zijn eerste wedstrijd gewonnen in de Premier League Darts 2015. De titelverdediger won met 7-4 van Stephen Bunting, die hierdoor afzakt naar de laatste plaats op de ranglijst.

Net als vorige week tegen Peter Wright kende ‘Barney’ een vliegende start en nam een 5-1 voorsprong. Bunting kwam nog terug tot 5-4, maar Van Barneveld slaagde er vervolgens in om de overwinning met 7-4 over de streep te trekken.

‘’Ik ben erg blij met deze overwinning’’, vertelde Van Barneveld. ‘’In voorgaande wedstrijden heb ik mijn kansen niet gepakt, deze keer gelukkig wel. Stephen miste enorm veel pijlen op de dubbels dus daar heb ik wel geluk mee gehad. In deze competitie is het iedere week weer vechten. Het gaat niet om het hoogste gemiddelde, maar om het gooien van je finishes en winnen van wedstrijden.’’

Anderson wint derde wedstrijd in Premier League

Wereldkampioen Gary Anderson is dankzij een overwinning op James Wade opgeklommen naar de derde plaats op de ranglijst. De Schot keek in het begin tegen een 0-2 en 1-3 achterstand aan, maar dankzij mooie finishes besliste hij de partij alsnog in zijn voordeel.

‘’Ik ben tevreden met drie overwinningen uit de eerste vier wedstrijden. Ik gooide, in tegenstelling tot James, wel mijn finishes. Vorige week had ik tegen Michael eigenlijk niet mogen verliezen en vandaag gebeurt juist het omgekeerde’’, aldus ‘The Flying Scotsman’.

Uitslagen Premier League Darts donderdag 26 februari

Dave Chisnall – Kim Huybrechts 7-4
Gary Anderson – James Wade 7-4
Michael van Gerwen – Adrian Lewis 6-6
Raymond van Barneveld – Stephen Bunting 7-4
Phil Taylor – Peter Wright 6-6

Tussenstand Premier League Darts 2015

  1. Michael van Gerwen 7
  2. Dave Chisnall 5
  3. Gary Anderson 6
  4. Phil Taylor 5
  5. James Wade 4
  6. Adrian Lewis 4
  7. Raymond van Barneveld 3
  8. Peter Wright 2
  9. Kim Huybrechts 1
  10. Stephen Bunting 1
Back To Top