Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts live stream: 2x Michael van Gerwen vandaag

2019 Premier League Darts live stream Michael van Gerwen voorspellingen bookmakers Getty

De Premier League Darts verhuist een week na de dubbele afspraak in Rotterdam naar Manchester, waar de Manchester Arena op zijn kop wordt gezet door vijf partijen. Koploper Michael van Gerwen speelt in de tweede partij van het programma tegen Daryl Gurney en de tweevoudig wereldkampioen mag de avond afsluiten tegen Michael Smith.

Michael van Gerwen Premier League Darts

Daryl Gurney – Michael van Gerwen

Twee dartswedstrijden na elkaar verliezen, dat was Mighty Mike al heel lang niet meer overkomen. En het gebeurde nog wel in eigen land, waar hij zich op het eerste Rotterdamse avondje liet verrassen door Peter Wright en vervolgens niet hersteld bleek tegen Raymond van Barneveld. Enorme gevolgen had de dubbele domper niet, want de Brabander staat nog steeds bovenaan de ranglijst van de dartscompetitie. Wel is de voorsprong op Gary Anderson geslonken tot een puntje (en een wedstrijd minder).

Orde op zaken stellen

Het is dus tijd om orde op zaken te stellen en als Michael van Gerwen vier punten aan deze avond overhoudt is hij geplaatst voor de play-offs. Tegen Gurney moeten alvast de eerste twee binnenstromen, want hij won dertien van de vorige vijftien ontmoetingen met de Noord-Ier. Wel zal hij zijn finishpercentage moeten opschroeven, want Gurney heeft een puik scorend vermogen en staat momenteel op de meeste 180’s in de Premier League.

Doe een darts voorspelling! Inzetten doe je bij Mr Green

Michael Smith – Michael van Gerwen

Lange tijd stond Smith tweede in de stand maar enigszins voorspelbaar lukt het hem niet om te blijven winnen. In die gouden weken dat alleen Van Gerwen hem versloeg waren zijn gemiddeldes helemaal niet zo bijzonder en profiteerde hij simpelweg van een zwakke avond van zijn tegenstander.

Maar de Premier League Darts gaat richting play-offs en de echte toppers vinden op tijd hun vorm. Bully Boy speelt vanavond ook tweemaal en hij zal versus Peter Wright en Van Gerwen best eens met lege handen kunnen blijven. Dan komt zijn huidige vierde plek stevig onder druk te staan.

Voorspellingen Premier League Darts

Smith verloor tot nu toe vier keer in de Premier League en telkens was dat tegen een speler uit de huidige top vier. Mighty Mike heeft negen van de tien laatste matches met Smith gewonnen.

Michael van Gerwen staat tegen Daryl Gurney op 1.28 voor winst. In de match met Michael Smith noteert Mighty Mike bij de bookies 1.34, gelijkspel levert je 6.00 per ingezette euro op en winst van de Engelsman 6.50.
De titelhouder zal beter bestand zijn tegen twee partijen kort na elkaar en we tippen de uitslagen 7-2 op 6.50 en 7-3 op 5.00.

Programma darts vandaag

20:00 tot 23:30 uur
Peter Wright – Michael Smith
Daryl Gurney – Michael van Gerwen
Simon Whitlock – Gary Anderson
Raymond van Barneveld – Rob Cross
Michael Smith – Michael van Gerwen

Lees ook: live streaming darts kijken.

Back To Top