Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts – Speelronde 13

Op donderdag 1 mei zal speelronde 13 in de Premier League Darts gespeeld worden. Dit is de twee na laatste ronde voordat beslist wordt welke vier spelers er zullen strijden om de eerste plaats. Deze speelronde zal worden gespeeld in de National Indoor Arena te Birmingham. Op dit moment staan in de tussenstand de Nederlanders Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld bovenaan, gevolgd door de Schot Peter Wright en de Engelsman Phil Taylor

De Partijen in speelronde 13

  1. Robert Thornton – Dave Chisnall
  2. Raymond van Barneveld – Phil Taylor
  3. Michael van Gerwen – Gary Anderson
  4. Adrian Lewis – Peter Wright
  5. Dave Chisnall – Phil Taylor

De eerste partij is tussen de Schot Robert Thornton en de Engelsman Dave Chisnall. Beide spelers behoren niet tot de echte toppers in dit toernooi en dat kan zorgen voor een spannende partij. Thornton mag dan een indrukwekkendere palmares hebben dan Chisnall, hij staat toch 2 plaatsen lager in de tussenstand. Het is dus nog maar de vraag wie het onderspit zal delven in deze partij.

De tweede partij is tussen twee grootmachten, van Barneveld tegen Phil Taylor. Beide darters zijn meervoudig wereldkampioen en zullen dus gewaagd zijn aan elkaar. Ondanks het feit dat Taylor op papier beter is zal hij het toch moeilijk gaan krijgen tegen van Barneveld. Barney is de huidige nummer twee in de tussenstand en is goed in vorm dit voorjaar.

Ook in de derde partij zal er een Nederlander uitkomen. De derde partij zal gespeeld worden tussen de huidige nummer vijf in de tussenstand, Gary Anderson, en de huidige nummer één, Michael van Gerwen. Michael van Gerwen is de overduidelijk favoriet voor deze partij. Maar misschien kan de ervaring van Anderson van Gerwen de das om doen.

Partij nummer vier van de avond is weer een strijd tussen de Schotten en de Engelse. Adrian Lewis zal uitkomen tegen Peter Wright. Adrian Lewis heeft in het verleden grotere toernooien gewonnen dan de Schot Peter Wright. Maar de Schot staat op dit moment derde in de tussenstand, terwijl Lewis op een zevende plaats staat. Dit zal dus een erg spannende partij kunnen worden.

De laatste partij die gespeeld zal worden is een Engelse onderonsje tussen grootmacht Phill Taylor en de wat minder bekende Dave Chisnall. De twee speelde al eerder tegen elkaar in dit toernooi en dat liep uit op een 7-5 winst voor Phil Taylor. Het blijkt wel dat de minder bekende Chisnall zich dus niet zomaar gewonnen geeft.

Back To Top