Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts Rotterdam LIVE: Barney in zwaar weer

Niels Zonneveld eerste Nederlander vandaag op WK Darts

Woensdag is de eerste van twee avondjes darten in Ahoy, Rotterdam. Vijf matches staan op het programma Premier League Darts. Rob Cross en Gary Anderson hebben in deze elfde speelronde dubbele dienst, de andere zes deelnemers spelen één partij. Raymond van Barneveld komt in de derde match in actie tegen Simon Whitlock en daarna staat Michael van Gerwen tegenover Peter Wright.

Onderaan deze pagina de voorspellingen darts en de noteringen bij de bookmakers.

Premier League Darts Rotterdam

Raymond van Barneveld – Simon Whitlock

Het ziet er niet zo gunstig uit met de kansen van Barney om volgende maand de play-offs bereiken. Zijn dubbele beurt van vorige week liep uit op een drama: de Haagse veteraan verloor beide keren en pakte in totaal maar vijf legs. Tegen Wright was zijn gemiddelde 86,7 en een oud euvel van de ex-wereldkampioen darts keerde weer terug, namelijk zwelgen in negativiteit en een uitgebluste lichaamstaal die de tegenstander vleugels geeft.

Na elf potjes heeft Barney acht punten, terwijl de huidige nummer vier Gary Anderson er elf heeft. Oja, iedereen boven hem in de stand, op Peter Wright na, heeft ook nog eens een match minder gespeeld. Het wordt dus een mission impossible, wat het eigenlijk na het eerste verlies van afgelopen donderdag al was. Dat gaf hij ook toe: “Ik heb nog geprobeerd mezelf op te laden voor mijn partij tegen Wright, maar dat lukte niet.” Dus waar moet hij tegen Whitlock dan het brandende vuur vandaan halen?

Doe een voorspelling! Inzetten doe je bij Mr Green

The Wizzard niet geweldig

Simon Whitlock doet met tien punten nog wel volop mee voor de strijd om tickets voor de grote Premier League Darts avond in Londen. Zijn optredens zijn de laatste twee weken echter ook niet geweldig en na een sterk begin van deze dartscompetitie voelt de Aussie vermoedelijk wel aan dat hij simpelweg niet tot de vier besten van de Premier League behoort of gaat behoren.

Peter Wright – Michael van Gerwen

Wright heeft lang met zijn materiaal geprutst en moet daarvoor boeten met de laatste plek op de Premier League Darts ranglijst. De afgelopen weken krikt hij zijn niveau wel weer op, maar dat leidde tot slechts vier punten uit de vorige vier competitiepartijen. De 100+ gemiddeldes willen nog niet komen bij Snakebite en tegen Mighty Mike, koploper met achttien punten van de maximale twintig, zal alleen een heel bijzondere vertoning genoeg zijn om de stoomwals te stoppen.

Michael van Gerwen heeft nu dik dertig partijen op rij in de Premier League een gemiddelde van boven de honderd laten zien. Wel leed hij zijn enige nederlaag tot nu toe tegen Wright.

Voorspellingen en programma darts

Voor wie een gokje wil wagen: Raymond van Barneveld staat op 2.15 voor de winst, gelijkspel op 4.10 en een zege van Simon Whitlock levert je 2.80 per ingezette euro op. De kans lijkt hier groot dat wie er ook achter komt te staan daarna mentaal knakt, waardoor de match minder dan 12 legs zal duren. De weddenschap ‘Under 11,5 legs’ noteert 1.72. Winst van Michael van Gerwen tegen Peter Wright levert een makkelijk verdiende 1.35 op.

Het programma Premier League Darts op woensdag 17 april in Ahoy Rotterdam loopt van 20:00 uur tot 23:30 uur. De volgende wedstrijden staan gepland:

Michael Smith – Gary Anderson
Rob Cross – Daryl Gurney
Raymond van Barneveld – Simon Whitlock
Peter Wright – Michael van Gerwen
Rob Cross – Gary Anderson

Lees ook: live streaming darts kijken.

Back To Top