Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts Programma: Raymond van Barneveld – Phil Taylor

Dave Chisnall Premier League Darts

Betway Premier League Darts. Titelverdediger Raymond van Barneveld neemt het in de zevende speelronde van de Premier League Darts 2015 op tegen zijn grote rivaal, Phil Taylor . Deze partij begint om 21.45 uur in The SSE Hydro Arena in Glasgow.

Kijk hier live naar de Premier League Darts wedstrijden!!

Voor ‘Barney’ is het de hoogste tijd om een overwinning te boeken in deze lucratieve competitie. De Hagenaar heeft nog drie wedstrijden om zich bij de beste acht te spelen, anders moet de titelverdediger vroegtijdig afscheid nemen van de Betway Premier League. Naast ‘The Power’ neemt hij het de komende weken nog op tegen Gary Anderson en Michael van Gerwen.

Koploper Van Gerwen treft Dave Chisnall

In de top van de Premier League staat er vanavond een interessante wedstrijd op het programma: Michael van Gerwen tegen Dave Chisnall. Bij winst kan ‘Chizzy’ de koppositie van onze landgenoot voor minimaal één week overnemen.

‘’Dave speelt deze competitie erg goed, dus ik moet het beste uit mezelf zien te halen’’, aldus ‘Mighty Mike’ op de officiële PDC-website. ‘’Ik voel geen extra druk voor deze wedstrijd. Ik ben de nummer één en wil iedere wedstrijd mijn beste spel laten zien.’’

Wright wil opnieuw winnen van Bunting op Premier League Darts

Thuisspeler Peter Wright neemt het vanavond op tegen Stephen Bunting, die vorige week zijn eerste wedstrijd won in de Betway Premier League. Op het UK Open Darts 2015 stonden de twee darters voor het laatst tegenover elkaar, toen was het ‘Snakebite’ die met maar liefst 10-0 won in de halve finale.

‘’Ik speelde laatste tijd een stuk beter en ik pak de kansen die ik krijg’’, vertelde Wright. ‘’Het zit onderin deze competitie erg dicht op elkaar en voor mij komen er een aantal belangrijke wedstrijden aan. Ik hoop dus opnieuw van Stephen te kunnen winnen, hij is een geweldige speler maar hopelijk zit die 10-0 nederlaag nog in zijn hoofd.’’

Programma Premier League Darts donderdag 19 maart

20.15 uur: James Wade – Adrian Lewis
21.00 uur: Stephen Bunting – Peter Wright
21.45 uur: Raymond van Barneveld – Phil Taylor
22.30 uur: Gary Anderson – Kim Huybrechts
23.15 uur: Dave Chisnall – Michael van Gerwen

De Premier League Darts wedstrijden van vanavond zijn hier live te bekijken.

Back To Top