Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts Live Stream: Michael van Gerwen – Raymond van Barneveld

Michael van Gerwen Raymond van Barneveld Sydney Darts masters

Premier League Darts. Op de elfde avond van de Betway Premier League Darts neemt de nog ongeslagen Michael van Gerwen het op tegen zijn rivaal Raymond van Barneveld. Deze partij staat om 22.30 uur gepland in de GE Oil & Gas Arena in Aberdeen.

Eerder deze week kwam ‘Mighty Mike’ negatief in het nieuws, nadat bekend werd dat de nummer één van de wereld in een hotel had afgesproken met de 24-jarige Stacey Owen. Via Twitter liet de Nederlander weten veel te spijt te hebben van deze actie en hij benadrukte dat er geen fysiek contact heeft plaatsgevonden.

Nu Van Gerwen ook zijn kant van het verhaal heeft kunnen vertellen kan hij zich weer volledig richten op het darten. Hij heeft dan ook veel zin in het treffen met zijn landgenoot. ‘’De Schotse fans houden van darts en het gaat een geweldige wedstrijd worden’’, vertelde Michael van Gerwen op de PDC-website.

De wedstrijden van de Premier League Darts zijn hier live te bekijken.

Barney hoopt op steun Schotse fans

Titelverdediger Van Barneveld hoopt dat hij gesteund wordt door de Schotse fans. ‘’Ik hoop dat ik kan rekenen op de steun van de schotten’’, aldus ‘Barney’. ‘’Michael speelt de laatste tijd enorm goed en ik hoop dat ik er een mooie wedstrijd van kan maken. Ik probeer mijn beste spel te spelen en hoop nog een plaats in de top vier te kunnen bemachtigen.’’

Dave Chisnall – Phil Taylor Premier League Darts

Dave Chisnall heeft dankzij zijn twee overwinningen van vorige week een grote stap gezet richting de play-offs van de Betway Premier League Darts. Vanavond neemt hij het in de eerste partij van de avond op tegen Phil Taylor.

‘’Je weet natuurlijk nooit wat er nog gaat gebeuren, want er zijn nog vijf of zes wedstrijden te spelen’’, vertelde Chisnall. ‘’Het enige wat ik kan doen is trainen en zorgen dat ik mijn eigen wedstrijden win. Gelukkig voel ik me erg comfortabel op het podium.’’

Programma Premier League Darts donderdag 16 april

20.15 uur: Dave Chisnall – Phil Taylor
21.00 uur: Stephen Bunting – Adrian Lewis
21.45 uur: James WadeGary Anderson
22.30 uur: Michael van Gerwen – Raymond van Barneveld
23.15 uur: Stephen Bunting – Phil Taylor

Bekijk de bovenstaande wedstrijden hier live!

Back To Top