Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts programma ronde 11 live stream

Premier League Darts play offs: Peter Wright favoriet finale

Vanavond slaat de Premier League de tenten op in Liverpool. Michael van Gerwen neemt het op tegen Peter Wright en Raymond van Barneveld treft Adrian Lewis. Peter Wright en Gary Anderson spelen vanavond elk twee partijen, waarvan er één een onderling duel is.

Snakebite kan vanavond bij twee keer winst op gelijke voet komen met Van Gerwen en hem door ruime overwinningen zelfs voorbijgaan op legsaldo. Het wordt een ontzettend spannende avond! Het speelschema vind je onderaan alsmede de voorspellingen en wedtips.

Premier League Darts ronde 11

De dartscompetitie in de Premier League gaat de elfde week in en de strijd om een plaats voor de play-offs wordt steeds feller. Michael van Gerwen gaat aan de leiding in het klassement met zestien punten. Met nog vier wedstrijden te gaan en slechts een kleine voorsprong op Peter Wright (momenteel tweede) en Raymond van Barneveld die derde staat met 14 punten, kan Van Gerwen zich geen misstap permitteren.

Phil Taylor staat vierde met twaalf punten en maakt eveneens goede kansen om de eindstrijd in de O2 Arena in Londen te halen. Maar de vier koplopers voelen de adem van Gary Anderson en Adrian Lewis in hun nek en zijn nog niet uit de gevarenzone. Anderson en Lewis hebben beide elf punten en kunnen de komende vier weken nog een plek claimen bij de beste vier. Bovendien komt Anderson vanavond twee keer in actie.

Peter Wright – Gary Anderson

Anderson speelt vanavond eerst tegen Dave Chisnall, een wedstrijd die hij gezien eerdere resultaten (14-4 head-to-head) eenvoudig moet kunnen winnen. Chizzy heeft zich de afgelopen weken echter van zijn beste kant laten zien en een makkelijke overwinning wordt het niet voor Gary.

Gary Anderson Premier League darts wedden GettyIn de laatste partij op het Premier League Darts programma van vanavond speelt Anderson tegen Peter Wright, die er dan ook al een partij op heeft zitten. Snakebite heeft zich goed hersteld na zijn dipje na het winnen van de UK Open. Anderson heeft echter een iets langere adem en net een iets creatievere aanpak die hem een kleine voorsprong geeft tegen Wright (die overigens na zijn partij tegen Van Gerwen aardig afgemat zal zijn).

Als Gary Anderson verliest van Chisnall en niet verder komt dan gelijkspel tegen Wright, wordt het lastig voor hem om Londen te halen.

Michael van Gerwen – Peter Wright

Michael van Gerwen tegen Peter Wright is het topaffiche van de avond. Beide mannen willen die twee begerenswaardige punten in de wacht slepen om zeker te blijven van een plek in de play-offs.

Van Gerwen is de beste, maar Wright is een van de weinigen die er af en toe toch een overwinning weet uit te slepen tegen de nummer een van de dartswereld. Maar die gaat Van Gerwen hem niet geven!

Adrian Lewis – Raymond van Barneveld

Lewis vs Van Barneveld wordt eveneens een mooi duel. Adrian Lewis heeft tot nu toe niet echt laten zien wat hij kan, begon het seizoen slecht maar speelde de afgelopen twee weken toch weer erg sterk, en blijft daarmee in het spoor voor een plek bij de beste vier. Barney krijgt het niet makkelijk tegen Jackpot!

Phil Taylor neemt het op tegen James Wade. Taylor handhaaft zich goed bij de besten van dit seizoen, en Wade speelt totaal ondermaats en staat voorlaatste in het klassement met acht punten. Wade moet er vanavond een overwinning uitslepen om kans te houden op een plek in Londen. Lukt dat niet, dan kan hij het eigenlijk wel vergeten.

Voorspellingen darten

Wedden op darts vandaag? Dat Adrian Lewis en Raymond van Barneveld vanavond aan elkaar gewaagd zullen zijn, is ook de voorspelling van bookmaker 888Sport. Voor winst van Barney wordt 2.30 genoteerd, en voor Jackpot staan de odds op 2.40. Gelijkspel, dat zeer wel mogelijk is, noteert 4.33.

Voor een gelijkspel tussen Peter Wright en Michael van Gerwen noteert de bookie maar liefst 5.50. Winst van Anderson op Chisnall met de correcte score van 7-5 doet 8.00.

Speelschema Premier League

Speeldag 11 – Donderdag 13 april 2017
Echo Arena, Liverpool
20.00 uur Gary Anderson v Dave Chisnall
20.45 uur Michael van Gerwen v Peter Wright
21.20 uur Adrian Lewis v Raymond van Barneveld
22.00 uur Phil Taylor v James Wade
22.35 uur Peter Wright v Gary Anderson

Lees ook: live streaming darts kijken.

Back To Top