Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts live: Michael van Gerwen – Daryl Gurney

Voorspellen uitslagen Premier League Darts Michael van Gerwen - Daryl Gurney bookmakers Getty

In de vierde week van de Premier League Darts speelt titelverdediger Michael van Gerwen tegen debutant Daryl Gurney. Raymond van Barneveld mag zich meten met de regerend wereldkampioen Rob Cross.

Na drie speelronden staat er een verrassende naam aan kop van het klassement: Simon Whitlock. De Australische wizzard beleefde een paar zwakke jaren, krabbelde vorig jaar op en draait nu dus weer mee in de top. Hij opent de avond tegen de enige andere man die drie partijen op rij won, Michael Smith.

Michael van Gerwen – Daryl Gurney

Afgelopen weekend was Mighty Mike actief in het kleine toernooi Players Championship, een van de vele die moeten leiden tot het uiteindelijke Players Championship Finals. En de Brabander legde gelijk maar twee dagen achtereen beslag op de eerste plaats. Door de combinatie van veel spelen en prima presteren staat hij dit jaar inmiddels ook al op 20 elfdarters en 52 twaalfdarters. Alleen Rob Cross kan Van Gerwen een beetje volgen met 61 stuks in die categorie van vier beurten of minder.

Daryl Gurney heeft een van zijn drie Premier League Darts partijen gewonnen. Het talent om nog lang aan de top te staan is er zeker bij de 31-jarige Ier, nu moet hij zorgen dat hij minder fluctueert in gemiddeldes. Van hem kan je van alles verwachten tussen de pakweg 93 en 101, nu moet hij de stap maken van 98 tot 103 om vaker ver door te dringen in grote toernooien.

Doe een voorspelling! Inzetten doe je bij Mr Green

Voorspellingen Premier League Darts

Michael van Gerwen staat in de onderlinge wedstrijden voor met elf tegen twee. Die twee keer dat Gurney won was het close, terwijl hij wel een paar forse nederlagen leed. In februari zette Van Gerwen hem bij een UK Open Qualifier nog opzij met 6-1.

Wedden op darts? Michael van Gerwen staat op 1.22 en winst Daryl Gurney levert je 9.50 per ingezette euro op. Gurney zal toch wel minstens drie legs kunnen pakken, we tippen daarom de over 9,5 legs op 1.57. Deze laatste tip is goed om samen te voegen met de voorspelling van winst Cross (1.80) op Barney. De quotering voor deze combi weddenschap is 2.83.

Programma Premier League Darts

Donderdag 22 februari 2018
Michael Smith – Simon Whitlock
Gerwyn Price – Mensur Suljovic
Michael van Gerwen – Daryl Gurney
Rob Cross – Raymond van Barneveld
Peter Wright – Gary Anderson

Lees ook: live streaming darts kijken.

Back To Top