Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts live stream: Van Gerwen – Chisnall

Michael van Gerwen Premier League Darts 2015

Premier League Darts 2015. Michael van Gerwen neemt het in de laatste competitiewedstrijd van de Premier League Darts op tegen Dave Chisnall. De Nederlander heeft minimaal een gelijkspel nodig om als nummer één de play-offs in te gaan.

Bekijk de Premier League Darts hier via de live stream!

”Het is een erg belangrijke wedstrijd en ik kan niet wachten tot hij gaat beginnen”, aldus Van Gerwen op de PDC-website. ”Het zou veel voor me betekenen als ik voor het derde jaar op rij als nummer één eindig, maar ik besef dat het een moeilijke partij gaat worden tegen Dave.”

De 34-jarige Chisnall heeft zich tijdens zijn tweede deelname voor het eerst keer geplaatst voor de play-offs van de Premier League Darts. Bij een overwinning op Van Gerwen sluit hij de reguliere competitie zelfs af als koploper.

”Veel mensen hebben vertrouwen in een goede afloop en ik denk zelf ook dat ik sterk genoeg ben om Michael te verslaan. Ik kijk erg uit naar deze wedstrijd en hoop dat ik met een goed resultaat de play-offs in kan gaan”, vertelde een zelfverzekerde Chisnall.

Van Gerwen al twee jaar ongeslagen tegen Chisnall

‘Mighty Mike’ en Chisnall staan vanavond voor de vijftiende keer tegenover elkaar op een officieel toernooi. De huidige head-to-head tussenstand is 11-4 is het voordeel van de huidige nummer één van de wereld. De laatste overwinning van ‘Chizzy’ dateert uit 2013, toen hij met 3-2 te sterk was voor Van Gerwen in de kwartfinale van de World Grand Prix.

Raymond van Barneveld – Stephen Bunting Premier League Darts

Titelverdediger Raymond van Barneveld heeft zich na een knappe eindsprint verzekerd van de finaleavond van de Premier League Darts 2015. Vanavond zal de Hagenaar de reguliere competitie afsluiten met een wedstrijd tegen de al uitgeschakelde Stephen Bunting.

”Ik kan niet rustig aan doen, want Stephen is een geweldige speler”, aldus ‘Barney’. ”Hij won al eens de titel op Lakeside, dus ik moet mijn uiterste best doen in mijn laatste wedstrijd. Het kan namelijk ook nog consequenties hebben voor de play-offs avond.”

Programma Premier League Darts donderdag 14 mei

20.15 uur: Phil TaylorJames Wade
20.45 uur: Raymond van Barneveld – Stephen Bunting
21.15 uur: Adrian Lewis – Gary Anderson
21.45 uur: Michael van Gerwen – Dave Chisnall

De Premier League Darts wedstrijden zijn te bekijken via deze gratis live stream.

Back To Top