Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts live stream: Michael van Gerwen – Gary Anderson

Gary Anderson Premier League Darts 2015

Betway Premier League Darts. De Premier League Darts is vanavond op bezoek in een uitverkochte Motorpoint Arena in Cardiff. Michael van Gerwen en Gary Anderson komen vanavond beide twee keer in actie. Beiden proberen een plaats in de play-offs van de Premier League veilig te stellen.

Wereldkampioen Anderson neemt het in de openingspartij op tegen Stephen Bunting. ‘’Ik ga mijn best doen, maar het niveau van de spelers gaat ieder jaar omhoog. Het is moeilijk om bij te houden, dus ik durf nog niet te denken aan de play-offs. Ik denk dat ik nog twee tot vier punten nodig heb, het wordt een belangrijke avond voor me’’, aldus ‘The Flying Scotsman’ op PDC.tv.

Kijk hier live naar de wedstrijden op de Premier League Darts!

Michael van Gerwen gaat voor twee overwinningen

Van Gerwen begint de twaalfde Premier League Darts avond met een wedstrijd tegen James Wade. De Brabander verloor vorige week zijn eerste wedstrijd tegen Raymond van Barneveld en is erop gebrand om vanavond wel als winnaar van het podium te stappen.

‘’Het was teleurstellend om te verliezen, maar je kunt niet het hele seizoen je beste niveau halen’’, vertelde de nummer één van de wereld. ‘’Ik ben nog steeds koploper en vanavond heb ik een nieuwe kans om te winnen. Het worden twee zware wedstrijden en ik moet zorgen dat ik nu wel mijn niveau haal, want James en Gary maken een goed seizoen door.’’

Van Barneveld treft Chisnall in Cardiff

Titelverdediger Raymond van Barneveld verkeert de laatste weken in grote vorm en is de laatste drie wedstrijden ongeslagen. Vanavond mag hij het opnemen tegen Dave Chisnall, de nummer twee van de Premier League Darts.

‘’Iedere week voelt als een finale en ik moet goede resultaten blijven halen om me te plaatsen voor de play-offs’’, vertelde ‘Barney’. ‘’Het geloof in mijn eigen spel komt terug en ik moet iedere week blijven vechten. Ik heb de laatste weken goed gespeeld tegen Gary, Phil en Michael, dus waarom zou ik het niet kunnen tegen Dave.’’

Uitslagen Premier League Darts donderdag 23 april

20.15 uur: Stephen Bunting – Gary Anderson (7-1)
21.00 uur: Michael van Gerwen – James Wade (7-0)
21.45 uur: Raymond van Barneveld – Dave Chisnall (7-5)
22.30 uur: Phil Taylor – Adrian Lewis (6-6)
23.15 uur: Gary Anderson – Michael van Gerwen (7-5)

Bekijk de bovenstaande wedstrijden hier live!

Back To Top