Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League live: cruciale avond Raymond van Barneveld

Players Championship Super Series van start met Barney

Premier League Darts avond 13. Terwijl Michael van Gerwen fier aan de leiding gaat, wordt de dertiende speeldag van de darts competitie een cruciale avond voor Raymond van Barneveld.

Van Gerwen speelt vanavond twee keer; eerst tegen Dave Chisnall en later tegen Adrian Lewis in de laatste wedstrijd van de avond. Lewis speelt eerst nog een wedstrijd tegen James Wade.

Premier League – Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld kreeg afgelopen week niet het gehoopte cadeautje van Van Gerwen voor zijn verjaardag en ging met 7-2 zelfs hard onderuit en liep zodoende ook een behoorlijk legverlies op. Gary Anderson staat daardoor nu op de felbegeerde vierde plek in de Premier League Darts, met evenveel punten (14) maar met meer gewonnen legs.

Barney moet Anderson vanavond dus de baas blijven, en het liefst met een sterk legsaldo winnen, om zicht te houden op de play-offs. Durf je het aan te gokken op een 4-7 uitslag, dan pak je bij bookmaker 888Sport bij een juiste voorspelling 15.00 voor iedere euro die je hebt ingezet. Zie meer onderaan.

Dave Chisnall verrast

Dave Chisnall verbaasde afgelopen week iedereen behalve zichzelf door zijn beide partijen te winnen. Hij had al aangegeven er vertrouwen in te hebben de volle vier punten te kunnen claimen en won van zowel Adrian Lewis als Phil Taylor. De laatste verloor zelfs met 7-2.

Dave Chisnall Premier League Darts voorspellen GettyChisnall heeft nu twaalf punten, slechts een punt minder dan Lewis en twee minder dan Anderson en Van Barneveld en maar drie punten minder dan Taylor die momenteel de derde plaats in het Premier League Darts klassement bezet houdt. En dat betekent dat Chisnall, met nog twee speelavonden te gaan, de spanning weer helemaal heeft teruggebracht voor de laatste competitiedagen en zelf nog volop zicht heeft op een plek bij de play-offs in Londen op 15 mei. De enige voor wie de race nu al is gelopen, is James Wade die onderaan bungelt met slechts tien punten.

Dave Chisnall – Michael van Gerwen

Dave Chisnall neemt het op tegen Michael van Gerwen en zal alles moeten geven om er minstens een gelijkspel uit te slepen. Van Gerwen heeft na zijn verlies van de Europese titel iets goed te maken en zal er vanavond voor meer dan 100% staan.

Chisnall zou geen probleem mogen zijn, maar in de laatste partij van de avond speelt Michael ook tegen zijn goede vriend Adrian Lewis. Lewis is een van de weinigen die niet zo onder de indruk raakt van Mighty Mike en weet regelmatig te winnen van zijn vriend. In de laatste wedstrijd in de Premier League tegen elkaar, kon Lewis een gelijkspel afdwingen. “Waarschijnlijk wint Van Gerwen vanavond met een kleine marge”.

Phil Taylor – Peter Wright

Peter Wright staat stevig op de tweede plaats in het klassement en kan terugkijken op een succesvol weekend in Duitsland waar hij de German Darts Open titel nipt wegkaapte voor de neus van Benito van de Pas. Het is de tweede belangrijke titel voor Wright, die eerder dit jaar al de UK Open op zijn naam schreef.

Voor vanavond hoeft hij zich niet al teveel zorgen te maken als hij tegen Phil Taylor moet aantreden. Wright is nu wel gewend aan de smaak van winnen en Taylor heeft de afgelopen weken verre van optimaal gepresteerd. Zijn nederlaag van 7-2 tegen Chisnall vorige week was een echte blooper – maar eerder op de avond wist The Power nog wel met 7-4 van Anderson te winnen. Peter Wright is op dit moment de echt de sterkere van de twee, zowel qua bluf als spel.

Voorspellingen darten

Wedden op darts. Chisnall heeft vorige week een uitstekende prestatie geleverd maar bij bookmaker 888sport geloven ze niet dat zijn sterke vorm en geluk hem deze week ook zullen helpen tegen Van Gerwen. Chizzy noteert 9.00 voor de winst en gelijkspel doet zelfs 7.00.

Ook ziet 888sport een dikke winst voor Van Gerwen tegen Lewis met odds voor de Engelsman van 7.00. Wij denken dat het wat dichter bij elkaar zit met een correcte score van 5-7 in het voordeel van Michael; 888sport noteert daar 5.50 voor.

Programma Premier League Darts 13

donderdag 27 april 2017 vanaf 20.00
Barclaycard Arena, Birmingham
James Wade v Adrian Lewis
Dave Chisnall v Michael van Gerwen
Phil Taylor v Peter Wright
Gary Anderson v Raymond van Barneveld
Adrian Lewis v Michael van Gerwen

Lees ook: live streaming darts kijken.

Back To Top