Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts live: Raymond van Barneveld – Gary Anderson

Raymond van Barneveld Premier League Darts 2015

Premier League Darts 2015. Vijf spelers strijden vanavond om niet afscheid te hoeven nemen van de Premier League Darts. Onder deze spelers bevindt zich ook Raymond van Barneveld. De titelverdediger neemt het vanavond op tegen Gary Anderson.

‘’Ik ben tevreden met mijn huidige spel, alleen het gaat vooral om het raken van je dubbels’’, aldus ‘Barney’ op de officiële PDC-website. ‘’Tegen Phil pakte ik mijn kansen, maar tegen Michael miste ik een paar dubbels en toen keek ik al tegen een 0-3 achterstand aan. Ik moet zorgen dat ik vandaag wel scherp ben, want Gary is een betere scorer dan ik.’’

Raymond van Barneveld – Gary Anderson is hier live te bekijken op de Premier League Darts.x

Van Barneveld hoeft in ieder geval niet te verwachten dat hij het benodigde resultaat cadeau krijgt van wereldkampioen Anderson. ‘’Ik ga gewoon voor de volle honderd procent voor de winst. Het wordt een interessante avond, vooral omdat een aantal spelers nog niet zeker zijn van handhaving. Ik ga ook met veel interesse kijken naar de andere wedstrijden’’, vertelde Anderson.

Michael Van Gerwen – James Wade

De nog ongeslagen Michael van Gerwen neemt het vanavond op tegen James Wade, de huidige nummer vier van de ranglijst. Deze partij staat om 20.15 uur op het programma in The Manchester Arena.

‘’Michael speelt de laatste weken erg sterk, dus ik voel niet dat er veel druk op deze wedstrijd staat’’, blikte Wade vooruit. ‘’Toch denk ik niet dat ik volledig kansloos ben. Scorend ben ik de laatste weken erg sterk en ik gooi mijn finishes erg goed. Het gaat een mooie wedstrijd worden.’’

Bekijk hier de partij van Michael van Gerwen en James Wade live!

Judgement Night Premier League Darts

Vanavond zullen de twee laagst geklasseerde spelers afscheid moeten nemen van de Premier League 2015. Er zijn op dit moment vijf spelers veilig en vijf spelers die nog vechten voor drie overgebleven plaatsen. Alle mogelijke scenario’s staan hieronder beschreven:

Veilig: Michael van Gerwen, Gary Anderson, Dave Chisnall, James Wade en Phil Taylor.
Stephen Bunting: Moet twee legs winnen om veilig te zijn.
Peter Wright: Is veilig bij winst of een gelijkspel tegen Adrian Lewis. Als hij verliest, moet ook Van Barneveld verliezen om veilig te zijn.
Raymond van Barneveld: Is veilig als Kim Huybrechts verliest en hij een beter resultaat behaalt dan Lewis.
Adrian Lewis: Is veilig bij winst op Peter Wright, of wanneer hij gelijkspeelt tegen Wright en Van Barneveld verliest van Anderson.
Kim Huybrechts: Moet winnen en Lewis en Van Barneveld moeten verliezen. Als dit gebeurt, dan wordt er gekeken naar het legsaldo.

Programma Premier League Darts donderdag 2 april

20.15 uur: Michael van Gerwen – James Wade
21.00 uur: Phil Taylor – Dave Chisnall
21.45 uur: Stephen Bunting – Kim Huybrechts
22.30 uur: Adrian Lewis – Peter Wright
23.15 uur: Gary Anderson – Raymond van Barneveld

Alle Premier League Darts wedstrijden zijn hier live te bekijken.

Back To Top