Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts live: de favorieten van vandaag

Race to Dublin voor de World Grand Prix en schema Champions League

Vandaag wordt de zesde speelronde van de Premier League Darts gehouden in Nottingham. In de Motorpoint Arena zijn er weer vijf partijen, waaronder die van Michael van Gerwen tegen Gerwyn Price en Raymond van Barneveld tegen Gary Anderson.

Premier League Darts – Michael van Gerwen

Twee spelers hebben nog geen enkele pot gewonnen in de grootste dartscompetitie ter wereld en Gerwyn Price is er eentje van. Aan vechtlust ontbreekt het niet bij de Welshman en zijn checkoutscore van 38 procent is ook niet het punt. Het lukt gewoon niet zo qua scorend vermogen. Zijn gemiddelde van 91 is de laagste van de tien deelnemers tot nu toe.

Van Gerwen gooide zichzelf vorige week naar de koppositie van de ranking en zijn doel zal zijn om die tot de play-offs door te trekken. Ondanks dat Van Gerwen minder legs speelde in de League dan Price, heeft hij twee keer meer 180’s geworpen. En bovendien won hij alle twaalf eerdere ontmoetingen.

Doe een voorspelling! Inzetten doe je bij Kroon Sport

Raymond van Barneveld – Gary Anderson

Een week of twee geleden zou je Barney meer kans geven in dit duel dan nu. Anderson kampte met rugklachten en kon nog niet aanhaken bij de top van de Premier League. Inmiddels lijkt hij hersteld, schreef hij de major UK Open op zijn naam en greep hij afgelopen weekend twee Players Championship evenementen op rij.

Raymond van Barneveld zakt echter week na week weg in middelmatigheid. Zijn drie vorige competitiewedstrijden leverden gemiddeldes op van 91 of lager, hij heeft een negatief legsaldo (min drie) en een algemeen gemiddelde van 93. Wel heeft hij binnen de Premier League Darts een positieve head to head met de Schot. Bovendien houdt Barney ervan de match beginnen: hij verloor maar een van de vorige negen League wedstrijden als hij de eerste pijl mocht werpen.

Voorspellingen darten vandaag

Wedden op darts? Michael van Gerwen staat op 1.12, gelijkspel op 9.50 en winst van Gerwyn Price levert je 15.00 per ingezette euro op. De scores 7-4 op 7.50 en 7-3 op 4.33 zien er interessant uit. Gary Anderson staat op 1.53 voor de winst, gelijkspel op 5.00 en winst voor Barney maakt 4.50 van je euro bij bookmaker Kroon Sport.

Programma Premier League Darts

Donderdag 15 maart 2018
20:00 tot 23:00 uur

Michael Smith – Peter Wright
Simon Whitlock – Daryl Gurney
Mensur Suljovic – Rob Cross
Gerwyn Price – Michael van Gerwen
Raymond van Barneveld – Gary Anderson

Lees ook: live streaming darts kijken

Back To Top