Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts live: Michael van Gerwen – Phil Taylor

Wedden Premier League Darts live: Michael van Gerwen - Phil Taylor Getty

De Premier League Darts strijkt vandaag neer in Sheffield, waar Michael van Gerwen in de slotpartij Phil Taylor treft. Mighty Mike heeft zich al geplaatst voor de play-offs (op 18 mei), Taylor staat momenteel op de veilige vierde plaats.

Adrian Lewis zal er vanavond aan moeten trekken om nog kans op de halve finales te maken. Hij speelt in de eerste wedstrijd van de avond tegen Peter Wright. En hoewel Jackpot als underdog wordt neergezet, kan de uitslag nog wel eens verrassend blijken te zijn. Onderaan meer over weddenschappen darts.

Raymond van Barneveld – Dave Chisnall

Voordat de wereldkampioen in actie komt, gaat een andere Nederlander vechten voor een plek bij de laatste vier. Na veertien wedstrijden heeft Barney veertien punten en dat is er eentje minder dan Phil Taylor en twee minder dan Gary Anderson. Die twee zou hij dus nog bij kunnen halen, zeker in de wetenschap dat Raymond van Barneveld in de laatste Premier League Darts speelronde de al geplaatste Peter Wright treft, die dus wellicht niet voluit zal gaan.

Maar eerst Chizzy, de nummer zeven die met zijn dertien punten ook nog zicht heeft op de halve finales. Dave Chisnall heeft weer de nodige 180’s gegooid dit seizoen en staat met 60 stuks zelfs bovenaan die ranglijst. Leuk voor het publiek, dat altijd uit zijn dak gaat bij een maximale score, maar zo zoetjes aan wordt duidelijk dat de nu 36-jarige Chizzy te vaak een 180 laat volgen door afzwaaiers. Zijn totale gemiddelde voor dit seizoen is nu 98 en die van Barney 98,8. Een weddenschap op winst van Van Barneveld kan succesvol voor je uitpakken; je krijgt maar liefst 2.20 voor je euro als de Nederlander wint.

Michael van Gerwen – Phil Taylor

Dit is waarschijnlijk de laatste Premier League voor The Power, die volgend jaar nog eenmaal het WK Darts wil spelen en dan de pijltjes voor altijd in het doosje opbergt. Althans, dat beweert de legende uit Stoke. Eigenlijk houden er velen ook rekening mee dat hij na dat WK darten gewoon verder gaat.

Als Mighty Mike de partij wint is hij definitief eerste in de groepsfase, wat een bonus oplevert van 25.000 Britse pond. Ook zou hij dan Taylors kansen op de play-offs ernstige schade toebrengen. En dat zal Mighty Mike stiekem nog veel fijner vinden dan die bonus. Niet dat hij persoonlijk een hekel heeft aan The Power, maar nu hij dienst records najaagt voelt zo’n klap uitdelen toch erg lekker aan.

Met de recente onderlinge partijen is wat vreemds aan de hand. Phil Taylor won vier van de laatste zes confrontaties, maar van de vorige zes ontmoetingen in de Premier League Darts won hij er juist geen enkele… Een uitgelezen kans om vanavond te winnen met wedden op darts:

Premier League Darts voorspellen

Winst Michael van Gerwen staat op 1.33, gelijkspel noteert 6.50 en winst van Phil Taylor levert je, bij een goede voorspelling, ook 6.50 per euro op. We tippen dat Taylor niet met meer dan drie legs verschil gaat verliezen, bij bookmaker 888Sport staat de +3,5 legs handicap voor hem op 1.68.

Peter Wright is al geplaatst en zal wellicht niet voluit spelen vanavond. Voor Adrian Lewis is er echter alles aan gelegen om te winnen. Met een weddenschap op winst Lewis kun je vandaag een mooie winst maken; de notering is 4.00!

Programma Premier League Darts

Sheffield, donderdag 4 mei 2017 vanaf 20.00 uur
Peter Wright – Adrian Lewis
Raymond van Barneveld – Dave Chisnall
James Wade- Gary Anderson
Michael van Gerwen – Phil Taylor

Lees ook: live streaming darts kijken.

Back To Top