Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts live: Mighty Mike tegen Peter Wright

Premier League Darts play offs: Peter Wright favoriet finale

De Premier League Darts strijkt voor de tweede speelronde neer in Cardiff. Wederom staan er vijf partijen geprogrammeerd en een daarvan is een herhaling van de finale van 2017: Michael van Gerwen tegen Peter Wright, om 21:45 uur. Om 23:15 uur wordt de sessie afgesloten door Raymond van Barneveld tegen Mensur Suljovic.

Premier League Darts speelronde 2

De agenda van de moderne profdater zit propvol. Vorige week startte dus de Premier League Darts 2018, die de tien deelnemers elke speelronde naar een andere Europese plek loodst, en afgelopen weekend werden er gelijk maar drie kwalificatietoernooien voor het UK Open gespeeld. Michael van Gerwen won er twee en staat momenteel bovenaan de UK Open Order of Merit.
Gevoegd bij zijn opvallend makkelijke overwinning op wereldkampioen Rob Cross in week 1, bewijst het dat Mighty Mike schijnbaar alweer over zijn nederlaag op het WK heen is.

Doe een voorspelling! Inzetten doe je bij Mr Green

Michael van Gerwen – Peter Wright

Peter Wright was na Van Gerwen de sterkste speler in de eerste helft van 2017. Maar dat was toen, en dat het snel kan gaan in de dartswereld bewijst de bliksemcarrière van Rob Cross. Wright kreeg aan het eind van vorig jaar te maken met galsteenproblemen, werd zelfs in het ziekenhuis opgenomen, en prutst momenteel met nieuwe dartpijlen. Je vraagt je bij wisselingen van materiaal vaak af waar het goed voor is. Voor sponsorgeld vermoedelijk, maar vanuit sportief oogpunt leidt het vaak nergens toe.

De Brabander heeft 48 van de 61 vorige ontmoetingen met Snakebite gewonnen. Ook trok hij de laatste acht ontmoetingen in de Premier League naar zich toe. Hij ramt weer met het grootste gemak gemiddeldes van minstens 105 in het bord, terwijl Wright weliswaar heel consistent in de bandbreedte 97-102 zit, maar daar zelden bovenuit komt. En dat is tegenwoordig wel nodig.

Wedden op Premier League Darts

Tips darten. Michael van Gerwen staat voor winst op 1.34, gelijkspel noteert 5.50 en winst Wright 7.50. Een redelijk safe bet is dat Wright niet met vijf of meer legs verschil verliest (dus niet met 7-2, 7-1 of 7-0). De +4,5 leg handicap op de Schot noteert 1.37 bookmaker Mr Green.

Programma Premier League

Donderdag 8 februari 2018
20:15 Michael Smith – Daryl Gurney
21:00 Rob Cross – Simon Whitlock
21:45 Michael van Gerwen – Peter Wright
22:30 Gerwyn Price – Gary Anderson
23:15 Raymond van Barneveld – Mensur Suljovic

Lees ook: live streaming darts kijken

Back To Top