Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts 2016 wedtips: Michael van Gerwen en Phil Taylor om koppositie

Phil Taylor Premier league Darts 2016

Wedden op Premier League Darts 2016. De tweede fase van de Premier League Darts begint. Koploper Phil Taylor moet meteen twee keer aan de bak. Michael van Gerwen hoopt de Engelsman bij te halen.

Meer weten over wedden op darten? Kijk hier.

Premier League Darts: Gary Anderson – Phil Taylor

Phil Taylor kon vorige week profiteren van het gelijkspel tussen Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Doordat The Power zelf won van Michael Smith, staat hij nu één puntje boven Van Gerwen in de stand. Maar hij moet zijn niveau vasthouden, zo niet verbeteren, om dat verschil in stand te houden. Want in Sheffield treft hij eerst de nummer drie, Gary Anderson.

Na zes overwinningen op een rij, moest Anderson vorige week een puntje weggeven door een 6-6 gelijkspel met James Wade. Anderson staat ‘slechts’ derde omdat hij in de eerste weken verloor van Taylor en Van Gerwen. Vandaar dat Taylor bij bookmaker 888sport toch de lichte favoriet is op 2.25, tegen 2.55 voor Anderson. Als je een spannende partij verwacht, kun je ook profiteren van de 2.20 op dat de wedstrijd de volle 12 legs duurt.

Favorieten eindzege Premier League of Darts

1. Michael van Gerwen @1.73
2. Phil Taylor @5.50
3. Gary Anderson @5.50
4. Adrian Lewis @12.00
5. Peter Wright @17.00
(odds van 888sport.com)

James Wade – Raymond van Barneveld

In Sheffield is eigenlijk niets anders dan een overwinning genoeg voor Raymond van Barneveld. Het gelijkspel met Van Gerwen vorige week was knap, maar Barney loopt nog steeds vijf punten achter op nummer vier Adrian Lewis. En alleen de top vier doet na zeven rondes mee aan de play-offs. Hij staat nu voor de tweede keer tegenover James Wade. De Engelsman won het eerste duel met 5-7. Nu noteert hij 2.25 op de zege, Barney 2.55. Een bet op 12 legs in het duel is ook hier een mooie mogelijkheid met 2.10.

Robert Thornton – Michael van Gerwen

Michael van Gerwen moet natuurlijk ook nog zijn punten pakken om aan de play-offs mee te doen. Hij speelt tegen Robert Thornton, die nu laatste staat na de eliminatie van Dave Chisnall en Michael Smith. Op papier een simpele tegenstander voor Van Gerwen, maar niets is minder waar. Twee weken geleden speelde Van Gerwen onder zijn niveau en liet hij Thornton met 6-6 een punt van hem afpakken. Nu hij ook nog eens tweede staat, verwacht ik een scherpe Mighty Mike. Inzetten op de einduitslag kan lonen: 3-7 voor Van Gerwen staat al op 4.30 en 4-7 op 7.00.

Phil Taylor – James Wade

De tweede partij van de avond voor zowel Taylor als Wade. Het is natuurlijk afwachten hoe ze uit hun eerste partij komen, maar ze zijn wel wat gewend. In de tweede ronde in Newcastle stonden de twee Engelse darters ook al tegenover elkaar. Wade had toen geen kans tegen een ontketende Phil Taylor, die met 7-1 won. Opnieuw winst van Taylor staat al op een mooie 1.65, een zege met minimaal drie legs verschil staat nog iets mooier op 1.85.

Programma Premier League of Darts:

Donderdag 7 april
20:15 James Wade – Raymond van Barneveld
20:50 Gary Anderson – Phil Taylor
21:25 Robert Thornton – Michael van Gerwen
22:00 Adrian Lewis – Peter Wright
22:35 Phil Taylor – James Wade

Back To Top