Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts 2016: Van Gerwen veel te sterk voor Chisnall

Michael van Gerwen Premier League Darts 2016

Premier League Darts. Michael van Gerwen heeft opnieuw een masterclass gegeven in de Premier League Darts 2016. ‘Mighty Mike’ noteerde een gemiddelde van ruim 113 en was met 7-2 te sterk voor Dave Chisnall.

‘’Ik denk dat ik vanavond erg sterk heb gespeeld’’, aldus Van Gerwen. ‘’Het belangrijkste is dat ik opnieuw heb weten te winnen. Ik hoop volgende week mijn vorm vast te kunnen houden tegen Phil Taylor.’’

Van Barneveld laat gelijkspel glippen

Raymond van Barneveld is er niet in geslaagd om één of twee punten over te houden aan zijn optreden tegen James Wade. De nummer twee van Nederland had kansen op een gelijkspel, maar verloor uiteindelijk met 7-5.

‘’Het was een erg vreemde wedstrijd en Raymond had er eigenlijk een gelijkspel van moeten maken’’, vertelde winnaar Wade na afloop van zijn overwinning. ‘’Gelukkig miste hij op het einde een aantal dubbels, maar dit overkwam mij ook tijdens mijn vorige wedstrijd tegen Adrian Lewis.’’

Taylor ‘whitewashed’ Thornton

Phil Taylor is ook voor de vijfde opeenvolgende week ongeslagen gebleven. ‘The Power’, die op de openingsdag nog onderuit ging tegen Van Barneveld, was gisteren met maar liefst 7-0 te sterk voor Robert Thornton, die hierdoor nog altijd op één punt blijft staan.

‘’Gezien zijn spel verdiende Robert het eigenlijk niet om gewhitewashed te worden. Maar hij miste één of twee dubbels en dan kan dit gebeuren. Ik vind het erg om te zien wat er met Robert gebeurt tijdens deze Premier League, want het is een van mijn betere vrienden hier op de tour’’, aldus Taylor tegenover een verslaggever van Sky Sports.

Uitslagen Premier League Darts donderdag 10 maart

Michael Smith – Gary Anderson 3-7
Peter Wright – Adrian Lewis 3-7
Raymond van Barneveld – James Wade 5-7
Robert Thornton – Phil Taylor 0-7
Michael van Gerwen – Dave Chisnall 7-2

Stand Premier League Darts 2016

1. Michael van Gerwen
2. Phil Taylor
3. Adrian Lewis
4. James Wade
5. Peter Wright
6. Gary Anderson
7. Raymond van Barneveld
8. Dave Chisnall
9. Michael Smith
10. Robert Thornton

Back To Top