Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts 2016 Live: Phil Taylor – Gary Anderson

Programma Auckland Darts Masters 2017: Van Gerwen afwezig, Anderson favoriet

Premier League Darts 2016. Elke week is het op donderdagavond weer feest. Dan gaan de tien beste darters van de wereld namelijk weer aan de oche staan om te gooien in de Premier League of Darts. Vanavond staan er weer een aantal interessante matches op het programma tijdens de derde hele speelronde van het toernooi.

De Premier League Darts 2016 live kijken? Bekijk de mogelijkheden!

Wat te denken van Gary Anderson tegen Phil Taylor. Of de wedstrijd daarna: Michael van Gerwen tegen koploper Adrian Lewis. Ook Raymond van Barneveld komt nog in actie; hij speelt de laatste wedstrijd tegen Robert Thornton, die vorige week nog afwezig was door ziekte.

Peter Wright – James Wade Premier League Darts 2016

We trappen de avond af met de topper ‘op papier’. Wie James Wade tegen Peter Wright zegt, weet natuurlijk dat er twee goede darters tegenover elkaar staan. Dat de twee Engelsen echter op de gedeelde eerste plek zouden staan, had vooraf niemand verwacht. Wright won allebei zijn wedstrijden tot nu toe, Wade verloor er eentje, maar speelde er al drie. Daarna is het de beurt aan Chizzy tegen The Bully oftewel David Chisnall tegen Michael Smith. Chisnall staat op de vierde plek, met een winstpartij uit twee wedstrijden. Michael Smith zal op zoek gaan naar zijn eerste overwinning; hij speelde net als Wade al drie wedstrijden, maar hij won er nog geen één.

Bekijk hier de wedtips van de Premier League Darts 2016.

Premier League Darts 2016: Legende tegen de Wereldkampioen

Phil Taylor tegen Gary Anderson. Een affiche dat niet misstaat als finale van een groot toernooi. De twee grootmachten spelen tegen elkaar in de derde partij van de avond en er staat heel wat op het spel. Wie vandaag verliest, lijkt namelijk nu al de aansluiting bij de top te missen. Taylor won een van zijn twee wedstrijden, Anderson speelde pas één keer, maar verloor die wel. Hoe later het wordt, hoe mooier de wedstrijden lijken te worden.

Robert Thornton - Raymond van Barneveld Premier League Darts 2016Michael van Gerwen tegen Adrian Lewis is een wedstrijd dat op hoog tempo gespeeld zal worden. De twee scoringskanonnen hebben hoge verwachtingen van het toernooi. Lewis won er twee uit twee, Van Gerwen verloor al een keer en zal dus willen winnen om dichterbij te komen. De avond eindigt met Thornton tegen Raymond van Barneveld. Thornton was vorige week nog ziek en speelde dus pas één wedstrijd (die hij verloor met 7-0). Barney verloor vorige week van Peter Wright, nadat hij zijn eerste partij wel won.

Programma Premier League Darts 2016

20.15 uur: Peter Wright @2.00 – James Wade @2.88
20.45 uur: Dave Chisnall @1.85 – Michael Smith @3.25
21.15 uur: Phil Taylor @2.38 – Gary Anderson @2.38
22.15 uur: Robert Thornton @3.75 – Raymond van Barneveld @1.72
22.45 uur: Michael van Gerwen @1.57 – Adrian Lewis @4.20

Back To Top