Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts 2016 Live stream: Peter Wright – Robert Thornton

Peter Wright - Jeffrey de Zwaan op WK Darts programma vandaag

Premier League Darts 2016. Het is weer donderdagavond en dus wordt er weer gedart. Ook vanavond nemen de tien beste darters van het moment het tegen elkaar op in de Premier League Darts 2016. Na drie volledige speelrondes vangt vanavond ronde nummer vier aan en de top en onderkant van het klassement begint zich al steeds meer te vormen. De koploper? Verrassend genoeg Peter Wright, hij wist namelijk alle drie zijn wedstrijden te winnen tot nu toe. Bijna net zo verrassend is de gedeelde laatste plaats van Gary Anderson. De Schot speelde wel nog maar twee wedstrijden.

Bekijk hier het speelschema van de UK Open 2016.

Premier League Darts 2016: Adrian Lewis – James Wade

Ook vanavond staan er weer een hoop mooie partijen op het programma. Te beginnen met James Wade tegen Adrian Lewis. Beide darters begonnen foutloos aan het toernooi, maar gingen daarna de fout in. Lewis moest zijn meerdere herkennen in Van Gerwen, terwijl Wade kansloos met 1-7 van good old Taylor verloor. De twee Engelsen hebben nu beiden vier punten, Wade speelde echter wel een wedstrijd meer.

Lees hier de onze wedtips voor de Premier League Darts 2016

Gary Anderson Premier League Darts 2016De tweede wedstrijd van de avond is een interessante voor de Nederlanders. Daarin neemt Raymond van Barneveld het namelijk op tegen Gary Anderson. Anderson, de kampioen van het WK Darts de laatste twee jaar, begon dus slecht maar kreeg ook niet de makkelijkste tegenstanders tegen in Van Gerwen en Taylor. Barney won twee van zijn drie wedstrijden maar moet de eerste ‘echte’ grootmacht nog tegen krijgen; die komt vanavond dus.

Michael van Gerwen – Michael Smith Premier League Darts 2016

Ook in pot nummer drie verschijnt een Nederlander aan de oche. Van Gerwen speelt vanavond tegen Michael Smith, die nog geen een van zijn vier wedstrijden won. Een gelijkspelletje tegen Chisnall zorgde voor zijn enige punt. Deze wedstrijd is een echte aanrader voor liefhebbers van het snelle spel. Wie ook snel speelt is Dave Chisnall, met drie punten de nummer zeven van het klassement. Hij speelt vanavond tegen de wisselvallige Taylor, die de laatste weken vlagen van genialiteit afwisselt met heel matig spel.

De Premier League Darts 2016 live kijken? Bekijk de mogelijkheden!

De slot wedstrijd is die tussen de nummer een en de nummer laatst: Wright tegen Thornton. Thornton staat dan misschien wel laatste, maar speelde pas twee wedstrijden en viel vooral tegen Van Barneveld op door zijn sterke spel. Wright zal er echter alles aan doen om zijn eerste plek in de Premier League of Darts te prolongeren.

Programma Premier League Darts 2016 donderdag 25 februari

20.15 uur: Adrian Lewis @1.87 – James Wade @3.30 7-5
20.45 uur: Gary Anderson @1.80 – Raymond van Barneveld @3.50 7-3
21.15 uur: Michael van Gerwen @1.27 – Michael Smith @7.80 7-1
21.45 uur: Phil Taylor @1.69 – Dave Chisnall @3.75 7-5
22.15 uur: Peter Wright @1.46 – Robert Thornton @5.20 6-6

Back To Top