Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts 2016 live: Raymond van Barneveld – James Wade

Raymond van Barneveld - James Wade Premier League Darts 2016

Premier League Darts 2016. Vanavond is het alweer tijd voor de zesde algehele speelronde in de Premier League Darts 2016. De vorige speelronde heeft voor veel verschuivingen gezorgd in het klassement, en met de eerste eliminatie in zicht, moeten sommige darters zich zorgen gaan maken. Maar, er is natuurlijk nog niets gespeeld totdat de laatste dubbel gegooid is.

Premier League Darts 2016 live stream? Bekijk de mogelijkheden!

Vanavond staan er weer een paar belangrijke en mooie affiches op het programma. Zo gooit Wright bijvoorbeeld tegen Lewis, in deze partij zal beslist worden wie er voor nu in de top kan aanhaken en wie ook al voorzichtig naar onder moet gaan kijken. Ook komen de Nederlanders Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen natuurlijk weer in actie.

Michael van Gerwen – Dave Chisnall Premier League Darts 2016

De laatstgenoemde begint de avond met een wedstrijd tegen Dave Chisnall. Chizzy staat dan misschien niet zo hoog in het klassement, wie naar zijn legsaldo kijkt, weet echter genoeg. Chisnall verliest zelden een partij dik en kan, wanneer hij zijn niveau haalt, vrijwel met elke darter mee. Daarna is het aan Michael Smith en Gary Anderson. Beide spelers wonnen vorige week waardoor ze eindelijik weer wat stegen in de Premier League. Smith was nog zonder zege, maar versloeg Van Barneveld in een spannende wedstrijd. Anderson won van nummer laatst Thornton.

Lees hier de onze wedtips voor de 6e speelronde Premier League Darts 2016

Premier League Darts 2016: Raymond van Barneveld – James Wade

Adrian Lewis Premier League Darts 2016Diezelfde Robert Thornton mag het in de wedstrijd daarna proberen tegen Phil Taylor, die vorige week korte metten maakte met Adrian Lewis (7-1). Taylor lijkt zijn oude vorm terug te krijgen en staat knap gedeeld eerste met MvG. Raymond van Barneveld tegen James Wade is de volgende pot. Twee darters met een geweldige staat van dienst maar welbekende wisselende vorm. Van de twee lijkt Wade momenteel het best in vorm; hij weet in ieder geval van elke wedstrijd een echte thriller te maken tot nu toe. De laatste wedstrijd is op papier de meest spraakmakende van de avond. Lewis en Wade demonstreren bij vlagen dit toernooi hoe het spelletje echt gespeeld moet worden en staan daardoor knap op een derde en vierde plek. De winnaar van vanavond blijft in het spoor van Van Gerwen en Taylor.

Programma Premier League Darts donderdag 10 maart

20.15 uur: Michael Smith @4.20 – Gary Anderson @1.57
20.45 uur: Peter Wright @2.30 – Adrian Lewis @2.50
21.15 uur: Raymond van Barneveld @2.60 – James Wade @2.20
22.15 uur: Robert Thornton @9.50 – Phil Taylor @1.23
22.45 uur: Dave Chisnall @8.50 – Michael van Gerwen @1.25

Back To Top