Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts 2015: Van Barneveld plaatst zich voor play-offs

Raymond van Barneveld world series of darts getty

Betway Premier League Darts 2015. Raymond van Barneveld heeft zich verzekerd van een plaats in de play-offs van de prestigieuze Premier League Darts. De Hagenaar had op de vijftiende speeldag genoeg aan een gelijkspel tegen James Wade.

”Het is geweldig dat ik me heb geplaatst voor de play-offs”, aldus ‘Barney’ op de website pdc.tv. ”Ik ging ‘Judgement Night’ in met vijf punten, nu sta ik op zeventien punten. Ik ben benieuwd hoe ver ik nog ga komen.”

”Ik denk dat James en ik beide kunnen leven met een gelijkspel. Ik begon niet goed aan de wedstrijd, maar ben blij dat ik nog 6-6 heb kunnen maken. Volgende week zal het een stuk beter moeten tegen Stephen.”

Adrian Lewis verrast Van Gerwen

Michael van Gerwen heeft gisteren zijn derde nederlaag in de Premier League moeten slikken. De Nederlander nam een 5-3 voorsprong tegen Adrian Lewis, maar moest de daaropvolgende vier legs aan zijn tegenstander laten.

Door zijn nederlaag is het nog niet zeker dat ‘Mighty Mike’ de Premier League afsluit als koploper. Volgende week speelt de Nederlander de laatste wedstrijd tegen Dave Chisnall, die bij een overwinning over Van Gerwen heen klimt.

Taylor uitgeschakeld in Premier League Darts

Phil Taylor heeft zich, voor het eerst sinds de oprichting van de Premier League in 2005, niet weten te plaatsen voor de play-offs. ‘The Power’ had een overwinning nodig, maar ging met 7-5 onderuit tegen wereldkampioen Gary Anderson.

Dankzij zijn overwinning is Anderson wel zeker van de finaleavond. ”Ik heb de laatste weken wat minder gepresteerd, dus ik ben blij met mijn kwalificatie. Het is jammer dat Phil is uitgeschakeld, maar ik weet zeker dat hij sterker terug gaat komen.”

Uitslagen Premier League Darts donderdag 7 mei

Dave Chisnall – Stephen Bunting 7-1
Adrian Lewis – Michael van Gerwen 7-5
James Wade – Raymond van Barneveld 6-6
Gary Anderson – Phil Taylor 7-5

Stand Premier League Darts

1. Michael van Gerwen
2. Dave Chisnall
3. Gary Anderson
4. Raymond van Barneveld
5. Adrian Lewis
6. Phil Taylor
7. James Wade
8. Stephen Bunting

Back To Top