Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts 2015: Taylor oppermachtig tegen Lewis

Phil Taylor Premier League Darts

Premier League Darts 2015. Phil Taylor heeft zich goed hersteld van zijn nederlaag in de eerste speelronde van de Betway Premier League Darts. In Bournemouth won ‘The Power’ met 7-2 van landgenoot Adrian Lewis.

‘Jackpot’, vorige week nog met 7-1 te sterk voor Raymond van Barneveld, maakte geen moment aanspraak op de overwinning. Taylor scoorde een gemiddelde van 108.33 en was met 70 procent erg sterk op de dubbels. Dankzij deze overwinning klimt de nummer twee van de wereld naar de vijfde positie. Volgende week wacht voor Taylor een ontmoeting met Stephen Bunting, Lewis treft de nog puntloze Kim Huybrechts.

Van Gerwen te sterk voor Bunting

Michael van Gerwen heeft gisteren ook zijn tweede wedstrijden op de Premier League Darts 2015 gewonnen. Na een zege op Huybrechts werd ook Stephen Bunting aan de kant gezet. ‘Mighty Mike’ stapte met een 7-3 zege van het podium.

‘’Ik sta nu op vier punten en gooide een goed gemiddelde. Hier kun je mee thuiskomen’’, aldus Van Gerwen. ‘’Na de eerste drie legs gooide ik op de automatisch piloot door. Dat maakte het spel een stuk makkelijker. Als ik dit nog een paar weken kan doorzetten, doe ik het heel goed. Ik bekijk het wedstrijd voor wedstrijd, maar op dit moment zit er geen stop op. Daar ben ik heel eerlijk in. Het is een geweldig gevoel.’’

Komende week speelt de Brabander tegen Gary Anderson, de huidige wereldkampioen. Ook ‘The Flying Scotsman’ wist zijn eerste twee wedstrijden te winnen. ‘’Tegen Gary Anderson wil ik een 170-finish. Ik ga er voor, let maar op’’, blikte Van Gerwen vooruit op volgende week.

Uitslagen Premier League Darts donderdag 12 februari

Gary Anderson – Peter Wright 7-1
Michael van Gerwen – Stephen Bunting 7-3
Phil Taylor – Adrian Lewis 7-2
James Wade – Kim Huybrechts 7-2
Dave Chisnall – Raymond van Barneveld 7-5

Stand Premier League Darts
Michael van Gerwen, 4 punten
Gary Anderson, 4 punten
Dave Chisnall, 4 punten
James Wade, 3 punten
Phil Taylor, 2 punten
Adrian Lewis, 2 punten
Stephen Bunting, 1 punt
Raymond van Barneveld, 0 punten
Kim Huybrechts, 0 punten
Peter Wright, 0 punten

Back To Top