Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Premier League Darts 2015: Strijd der giganten

Phil Taylor Premier League Darts

Premier League Darts. Morgen is het weer zo ver, de Premier League Darts 2015. De dartscompetitie in poulevorm is jaarlijks een van de grootste dartevenementen ter wereld. Tien darters nemen het tegen elkaar op in een bijzonder systeem dat speciaal ontwikkeld is om het zo spannend mogelijk te houden. Het betekent de terugkeer van Taylor en een hoop Nederlands dartgeweld met onder anderen Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld.

Sterk deelnemersveld Premier League Darts

Ieder jaar is het maar weer afwachten wie er mee mogen doen aan dit prestigieuze toernooi. De top vier van de Order of Merit ontvangt sowieso een uitnodiging voor de Premier League. Daarnaast worden er zes wildcards uitgedeeld door de BDO. Die wildcards gingen dit jaar naar Raymond van Barneveld(10), Kim Huybrechts (17), Stephen Bunting (24), Dave Chisnall (9), Peter Wright (5) en James Wade (6) waarbij de nummers tussen de haakjes voor de stand op de Order of Merit staan. De wildcards worden verdeeld over spelers die een goed jaar gehad hebben en goed bij het publiek liggen. Te top vier bestaat uit Michael van Gerwen, Phil Taylor, Gary Anderson en Adrian Lewis.

Terugkeer van Phil Taylor

Het is lastig om voor de komende editie een echte favoriet aan te wijzen. Michael van Gerwen staat natuurlijk eerste op de wereldranglijst, maar dat dat niets wil zeggen bewees Raymond van Barneveld vorig jaar wel. Ook toen kreeg hij een wildcard toegewezen en uiteindelijk bleek Barney ook nog eens de beste van de Premier League te zijn. Ook is men benieuwd naar hoe Phil Taylor zal terugkeren na zijn vervelende thuissituatie. Onlangs overleed de moeder van The Power waardoor hij er voor koos te stoppen met darten totdat de Premier League weer zou beginnen, al was hij afgelopen weekend ook op de Unibet Masters van de partij. Ook de meest recente WK-winnaar, Gary Anderson, wordt getipt als een van de kanshebbers. The Flying Scotman lijkt eindelijk zijn beloften in te lossen en is als hij in vorm is de beste scorer van iedereen.

De Premier League Darts begint donderdag 5 februari om 20:00 Nederlandse tijd.

Programma Premier League Darts 2015

Donderdag 5 februari 2015
Dave Chisnall – Peter Wright
Raymond van Barneveld – Adrian Lewis
Kim Huybrechts – Michael van Gerwen
Gary Anderson – Phil Taylor
Stephen Bunting – James Wade

Back To Top