Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Premier League Darts 2015 programma: Van Gerwen – Bunting

Stephen Bunting Premier League Darts 2015

Premier League Darts 2015. Donderdag 12 februari staat de tweede speelronde van de Betway Premier League Darts 2015 op het programma. Michael van Gerwen speelt de tweede partij tegen Stephen Bunting, maar de mooiste wedstrijd gaat ongetwijfeld tussen Adrian Lewis en Phil Taylor.

Michael van Gerwen – Stephen Bunting Premier League Darts

‘Mighty Mike’ zal met veel vertrouwen beginnen aan zijn tweede wedstrijd van de Premier League Darts. De Nederlander versloeg in de eerste speelronde debutant Kim Huybrechts, won afgelopen weekend twee van de drie UK Qualifiers en schreef aan het begin van deze maand ook de Unibet Masters op zijn naam.

‘’Ik ben verheugd met mijn vorm van de laatste weken’’, aldus Van Gerwen. ‘’Ik hoop dat deze vorm nog een tijdje vast kan houden, maar het is altijd afwachten hoe het op het podium gaat. Met Stephen heb ik een erg sterke tegenstander en hij heeft niet voor niets een wildcard ontvangen voor deze competitie.’’

‘The Bullet’ begon zijn eerste Premier League met een gelijkspel tegen James Wade. ‘’Ik was erg nerveus, dus ik ben blij met een gelijkspel in mijn eerste wedstrijd. Michael is een fantastische speler, dus ik zal vandaag op mijn best moeten zijn als ik kans wil maken.’’

Adrian Lewis – Phil Taylor

De wedstrijd van de avond gaat tussen Adrian Lewis en Phil Taylor. ‘Jackpot’ speelde de eerste wedstrijd geweldig en veegde titelverdediger Raymond van Barneveld met 7-1 van het bord. Taylor verloor zijn openingswedstrijd met 7-5 van wereldkampioen Gary Anderson.

‘’Aan de Premier League Darts doen de tien beste darters ter wereld mee, maar zolang ik mijn concentratie vast kan houden maakt het me niet uit tegen wie ik moet spelen. Ik hoop dat ik mijn vorm uit de eerste speelronde vast kan houden en hoop dat ik als winnaar van het podium stap’’, vertelde Adrian Lewis.

Programma Betway Premier League Darts donderdag 12 februari

20.15 uur: Peter Wright – Gary Anderson
21.00 uur: Michael van Gerwen – Stephen Bunting
21.45 uur: Adrian Lewis – Phil Taylor
22.30 uur: James Wade – Kim Huybrechts
23.15 uur: Dave Chisnall – Raymond van Barneveld

Back To Top