Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Players Championship Darts: Veel Nederlanders in actie

Gary Anderson Players Championship Darts

Players Championship Darts. Op zaterdag 26 en zondag 27 september worden er in Barnsley twee Players Championship Darts Events afgewerkt. Voor veel spelers is het de laatste kans om zich te plaatsen voor de World Grand Prix in Dublin.

Op de deelnemerslijsten staan veel Nederlanders die een gooi winnen doen naar de titel. De meest uit het oog springende namen zijn natuurlijk die van Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Naast de voormalig Wereldkampioenen verschijnen de volgende Nederlanders ook aan de oche: Jeffrey de Zwaan, Jan Dekker, Chistian Kist, Jelle Klaasen, Joey ten Berge, Benito van de Pas, Vincent van der Voort, Dirk van Duijvenbode, Jermaine Wattimena en Mike Zuydwijk.

Grote concurrentie voor Van Gerwen

‘Mighty Mike’ wordt vooraf gezien als dé grote favoriet voor de twee titels in Barnsley. De Nederlander zal het echter niet gemakkelijk krijgen, aangezien er veel grote namen in actie komen op de twee Players Championship Events. Onder meer Wereldkampioen Gary Anderson, Phil Taylor en Peter Wright staan ook op de deelnemerslijst.

World Grand Prix 2015

Dit weekend hebben spelers nog twee dagen de kans om zich te plaatsen voor de World Grand Prix, dat later dit jaar plaatsvindt in Dublin. Vooral Van Barneveld zal zijn beste darts moeten laten zien om dit grote PDC-toernooi niet mis te lopen.

Petersen gooit perfecte leg tijdens UK Qualifier

Gisteren vond in Barnsley het negende UK Qualifier Event plaats. Devon Petersen slaagde er tijdens dit toernooi in om een negendarter te produceren. Hij sloot de partij tegen James Wilson ook winnend af, waardoor hij een van de qualifiers is voor het hoofdtoernooi.

Naast de Zuid-Afrikaan verzekerde ook Stephen Bunting zich van een plaats op het UK Open 2015. ‘The Bullet’ won zijn beslissende wedstrijd met 6-3 van Wayne Jones. Dit geldt ook voor Alan Norris en Robbie Green, die in januari de overstap maakte van de BDO naar de lucratieve PDC. Zij wonnen van Matt Padgatt en Steve Brown.

Back To Top