Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Players Championship Darts: Adrian Lewis de sterkste

Adrian Lewis Players Championship Darts

Players Championship Darts. Adrian Lewis heeft zijn goede vorm van de Premier League Darts meegenomen naar het derde Players Championship Darts Event in Barnsley. ‘Jackpot’ schreef het toernooi op zijn naam na een 6-3 overwinning op Robert Thornton.

Lewis, die dankzij deze titel 10.000 Britse ponden heeft verdiend, begon de dag met overwinningen op Dave Ladley, Kevin Thomas en Lee Palfreyman. De 30-jarige Brit versloeg vervolgens Justin Pipe met maar liefst 6-0 en noteerde bijna een gemiddelde van 105 in zijn zege op Michael Smith. De finale bereikte hij dankzij een 6-3 overwinning op Dave Chisnall, die vooral in de Betway Premier League Darts zijn beste spel laat zien.

‘The Thorn’ rekende in de openingsronde af met Jan Dekker uit Nederland. Vervolgens was hij te sterk voor William O’Connor’, die vorige week nog de kwartfinale bereikte van de German Darts Masters. De resterende drie wedstrijden in zijn ‘road to the final’ won hij gemakkelijk van Steve West, Gerwyn Price en Kyle Anderson.

Negendarter voor Johnson op Players Champions Darts

Het derde Players Championship Darts zat vol met verrassingen. Zo gooide Darren Johnson zijn eerste negendarter op een PDC-event en werden Michael van Gerwen en Gary Anderson al in de derde ronde uitgeschakeld door Christo Reyes en Johnny Haines.

Ook Benito van de Pas en Raymond van Barneveld gingen in de derde ronde onderuit. ‘BigBen’ verloor van Terry Jenkins en Van Barneveld moest zijn meerdere erkennen in Robert Thornton. Vincent van der Voort was met een plaats bij de laatste zestien de beste Nederlander.

Uitslagen Players Championship Darts vrijdag 10 april

Kwartfinale
Kyle Anderson – Simon Whitlock 6-4
Robert Thornton – Gerwyn Price 6-1
Dave Chisnall – Mensur Suljovic 6-5
Adrian Lewis – Michael Smith 6-4

Halve finale
Robert Thornton – Kyle Anderson 6-2
Adrian Lewis – Dave Chisnall 6-3

Finale
Adrian Lewis – Robert Thornton 6-3

Back To Top