Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Players Championship 17: Van Gerwen favoriet voor titel Dublin

Benito van de Pas Players Championship Darts

Players Championship 17. Vandaag en morgen staan er in Dublin twee Players Championship Events op het programma. Voor de deelnemers aan de World Grand Prix is het een laatste kans om ritme op te doen voor dit grote PDC-toernooi dat aanstaande zondag van start gaat.

Onder het deelnemersveld van 128 spelers bevinden zich ook ditmaal weer veel Nederlanders. Michael van Gerwen is de natuurlijk meest uit het oog springende speler. De nummer één van de wereld presteerde vorig weekend teleurstellend en werd op beide toernooien vroegtijdig uitgeschakeld.

Jelle Klaasen, Raymond van Barneveld en Benito van de Pas maken vandaag en morgen ook hun opwachting in Dublin. Klaasen en ‘Barney’ stonden afgelopen zondag nog in de finale van het Players Championship in Barnsley en Van de Pas reikte het tot de halve finale.

De lijst van Nederlandse deelnemers wordt gecomplementeerd door: Jeffrey de Zwaan, Jan Dekker, Christian Kist, Ron Meulenkamp, Joey ten Berge, Vincent van der Voort, Dirk van Duijvenbode, Jermaine Wattimena en Mike Zuydwijk.

Loting en aanvang Players Championship 17

Het Players Championship Event start zowel vandaag als morgen om 13.00 uur Nederlandse tijd. De loting voor de twee toernooien vindt om 11.00 uur Nederlandse tijd plaats. Houdt deze pagina van de officiële PDC-website in de gaten voor de laatste statistieken.

Win 2 kaarten voor het European Championship Darts

Wil jij live aanwezig zijn bij het EK Darts 2015 in Hasselt? Doe dan mee met onze win actie en maak kans op 2 kaarten voor het European Championship Darts of bestel zelf je kaarten.

World Grand Prix start zondag 4 oktober

De twee Players Championship toernooien staan volledig in het teken als voorbereiding op de World Grand Prix, het grote PDC-toernooi dat van zondag 4 oktober tot en met zaterdag 10 oktober op het programma staat. Michael van Gerwen hoopt zijn titel te prolongeren en naast hem komen er nog vier andere Nederlanders in actie.

Loting Nederlanders
Benito van de Pas – Kim Huybrechts
Michael van Gerwen – Keegan Brown
Raymond van Barneveld – Adrian Lewis
Jelle Klaasen – Brendan Dolan
Vincent van der Voort – Phil Taylor

Back To Top