Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Phil Taylor publiceert boek, Mighty Mike speelt tegen krantenlezer

Phil Taylor

Wat doen dartspelers als ze geen toernooi spelen? Op andere manieren geld verdienen, natuurlijk! Phil Taylor publiceert binnenkort een tweede boek en Michael van Gerwen speelt een partij tegen een lezer van de krant The Mirror.

Staying Power

Al tien jaar geleden besloot Phil Taylor om de wereld te verrijken met zijn autobiografie, getiteld “The Power”. Dat is immers zijn bijnaam. Tien jaar geleden is The Power iets minder krachtig, maar de man uit Stoke is nog steeds een onbetwiste topspeler. Tijd dus om een nieuw boek te (laten) schrijven, dit keer met de focus op één jaar in zijn leven.

“Staying Power: A Year in My Life” is de titel. De zestienvoudig wereldkampioen begon per toeval met darten nadat zijn vrouw hem een setje pijlen had gegeven. Destijds werkte hij als fabrieksmedewerker en verdiende hij 52 pond per week. Inmiddels heeft Taylor ruim 200 proftoernooien gewonnen.

Begin dit jaar vloog hij er in de tweede ronde van het WK al uit tegen de jongeling Michael Smith. Ook onderging hij in 2013 een paar pijnlijke nederlagen tegen Van Gerwen en waren er een paar clashes buiten de dartszaal.

Speel tegen Mighty Mike

Wil je ook eens proberen om Michael van Gerwen te verslaan? Ga dan naar de website van de Britse krant The Mirror en neem deel aan hun competitie. De hoofdprijs is een potje tegen de wereldkampioen uit Brabant.

Van Gerwen speelt natuurlijk niet voor zijn lol tegen de bibberende, onbekwame en wellicht bebierbuikte winnaar van de competitie. Het stuntje is opgezet door zijn sponsor Leyland Paints, dat tevens ondersteuning geeft aan Simon Whitlock en Mark Webster.

Target Darts

Terug naar Taylor, die in februari van dit jaar overstapte naar de speciaal voor hem ontworpen dartpijl Power 9FIVE van Target Darts. Na een periode van gewenning sloeg Taylor twee weken geleden keihard toe door met zijn nieuwe pijl voor de veertiende keer de World Matchplay te winnen.

Eerder deze maand presenteerde Target wederom een nieuw model, genaamd Carrera Azzurri Cortex. Taylor was aanwezig tijdens het evenement en nam Lakeside kampioenStephen Bunting en orld Grand Prix-finalist Dave Chisnall met zich mee.

“Ik voel dat Target de juiste onderneming is om mijn loopbaan een zetje te geven en om misschien wel mijn prestaties uit het verleden te overtreffen.” Van Gerwen is gewaarschuwd.

Back To Top