Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

PDC Premier League Darts 2016 wedtips: Win €484,00 met een tientje inzet

Michael van Gerwen - kwarfinale perth darts masters 2016

Wedden op PDC Premier League Darts. De twaalfde speelronde van de Betway Premier League Darts 2016 kan gezien worden als een ‘oranje avond’. Michael van Gerwen komt twee keer in actie en Raymond van Barneveld wacht een wedstrijd tegen Adrian Lewis.
Meer weten over wedden op darten? Kijk hier.

Wedtip Premier League Darts 2016

– Van Gerwen – Wright: Hoogste check out onder de 120.5 punten @2.00
– Van Barneveld – Lewis: Laatste leg geen ‘rode’ check out @2.75
– Anderson – Wade: Correcte uitslag 7-5 @8.00
– Taylor – Thornton: Double chance home or away @1.10
Wil jij bovenstaande weddenschappen voor een inzet van €10,- spelen in een combinatie? Dit levert jou bij een goede uitslag maar liefst €484,00 op bij 888sport!

Michael van Gerwen – Peter Wright

In de eerste wedstrijd van de avond neemt Michael van Gerwen het op tegen rivaal Peter Wright. Van Gerwen speelde vorige week met 6-6 gelijk tegen wereldkampioen Gary Anderson, terwijl ‘Snakebite’ hard onderuit ging tegen zijn landgenoot Robert Thornton. Wright zal moeten winnen om nog kans te maken op de Betway Premier League Play Offs.

Gezien zijn huidige vorm is ‘Mighty Mike’ de grote favoriet voor de overwinning. Wij verwachten een 7-4 overwinning @4.60 voor Van Gerwen, wat betekent dat de wedstrijd meer dan 10.5 legs in beslag neemt @1.85.

Raymond van Barneveld – Adrian Lewis

Raymond van Barneveld staat vanavond voor een nieuwe finale. De Hagenaar staat tegenover Adrian Lewis, die vorige week een negendarter wist te gooien tegen James Wade. Bij een nieuwe nederlaag is ‘Barney’ definitief afgehaakt voor een plaats op de finale avond van de Premier League.

De bookmakers van 888sport.com hebben Lewis aangewezen als favoriet voor deze wedstrijd. Van Van Barneveld wordt niet verwacht dat hij sterk genoeg is om ‘Jackpot’ te verslaan. Wij verwachten vanavond een 7-5 overwinning van Lewis.

Michael van Gerwen – Adrian Lewis

Michael van Gerwen en Adrian Lewis komen aan het eind van de avond voor de tweede keer in actie in Bournemouth. Net als zijn vorige wedstrijd zal Van Gerwen ook deze partij tot een goed einde moeten brengen, wil hij de druk houden op nummer één Phil Taylor.

Ook voor deze partij lijkt Van Gerwen de grootste kanshebber. Gezien het grote scorend vermogen van beide spelers verwachten wij meer dan 7.5 180s @1.90. De hoogste check out van de wedstrijd zal boven de 120.5 punten @1.73 liggen en gegooid worden door Lewis @2.40.

Programma Premier League Darts donderdag 21 april

20.15 uur: Michael van Gerwen – Peter Wright
20.50 uur: Raymond van Barneveld – Adrian Lewis
21.25 uur: Gary Anderson – James Wade
22.00 uur: Phil Taylor – Robert Thornton
22.35 uur: Adrian Lewis – Michael van Gerwen

Back To Top