Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Michael van Gerwen WK Darts kampioen? Nu wedden is dik winnen!

Michael van Gerwen WK Darts kampioen voorspellingen bookmakers Getty

Dat Michael van Gerwen een grote kans maakt om wereldkampioen Darts te worden is allang niet nieuw meer voor jou. Maar heb je daar al op ingezet bij de bookies? Is het er nog nooit van gekomen om een wedaccount te openen, dan is het nu de hoogste tijd!
Waarom? Bookmaker 888Sport heeft zo’n vette promo lopen, die wil je niet missen. Dus, heb je nog geen account bij 888Sport? Lees hoe werkt wedden op darts voor meer info.

Wedden WK Darts – Michael van Gerwen

In Engeland wed iedereen, van jong tot oud en op vanalles en nog wat. Maar een paar dingen springen er altijd uit en dat zijn weddenschappen op paardenraces, gokken op voetbal en wedden op darts. Wil je voor het komende WK Darts ook eens een voorspelling doen dan is dat nu lucratiever dan ooit.

Bekijk hier het volledige WK Darts 2017 speelschema.

World Cup of Darts 2017 GettyEn als je dacht dat het ingewikkeld is, dan heb je het mis! Een account bij darts bookmakers openen is heel eenvoudig. In een paar stappen heb je je geregistreerd en eenmaal wat geld op je account gestort, kun je gelijk aan de slag. Kies je wedstrijd uit en voorspel je winnaar, het aantal sets, de eindstand, gemiddeldes, 180’s enzovoorts enzovoorts. Bij de wedkantoren zijn er tientallen mogelijkheden. En natuurlijk zoals gezegd niet alleen voor darten. Je kunt met je nieuwe account op alles inzetten en bovendien kun je er ook met terecht in het online casino en en er online poker mee spelen.

Promotie bookmaker WK Darten

Maar we beperken ons nu even tot deze speciale actie. Hoe werkt het precies? Bij bookmaker 888Sport vind je alle voorwaarden op een rij, wij hebben de belangrijkste eruit gepikt:

  • De promo geldt alleen voor nieuwe leden
  • Je moet minimaal €10 op je nieuwe account storten
    Er mag 1 x per huishouden worden deelgenomen
  • De actie loopt t/m donderdag 15 december 2016 18.59.59 uur – dus vóórdat het WK Darten begint inschrijven!
  • Zet minimaal €5 en maximaal €10 op Michael van Gerwen wint het WK
    Je extra winsten krijg je uitgekeerd in gratis weddenschappen
  • Let er op dat je de weddenschap als eerste na je registratie plaatst en dat deze alleen op je wedstrookje staat, anders is het aanbod niet meer geldig. Je kunt daarna op een andere betslip natuurlijk zoveel inzetten als je wilt.

Nogmaals, de exacte voorwaarden staan bij 888Sport allemaal duidelijk op een rij en je kunt ze nalezen voor je je inschrijft. Maar geloof ons, dit is een prima aanbieding en dat Michael van Gerwen grote kans maakt om te winnen, daar ben je het vast wel mee eens!

Back To Top