Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Uitslagen Auckland Darts Masters Michael van Gerwen – Rob Szabo LIVE

Grand Slam of Darts achtste finales: Michael van Gerwen - Gary Anderson

World Series of Darts. Michael van Gerwen is in de eerste ronde van de TAB Auckland Darts Masters gekoppeld aan Rob Szabo, de nummer één van Nieuw Zeeland. Het laatste World Series of Darts Event begint op vrijdag 28 augustus en duurt tot en met zondag 30 augustus.

Michael van Gerwen vs Rob Szabo

‘Mighty Mike’ hoopt dit weekend voor de vijfde keer een World Series of Darts toernooi op zijn naam te schrijven. Mocht de Nederlander de eerste ronde overleven, dan treft hij voor de derde achtereenvolgende keer Raymond van Barneveld in de tweede ronde. ‘Barney’ moet hiervoor eerst zien af te rekenen met Loz Ryder.

Phil Taylor begint met een eerste ronde wedstrijd tegen Craig Caldwell. ‘The Power’ is bezig aan een sterke reeks en wist vorige week het toernooi van Sydney te winnen. In de halve finale produceerde de voormalig nummer één bovendien een perfecte leg tegen Peter Wright. De 32-jarige Caldwell plaatste zich via het laatste DPNZ Qualifier toernooi voor de Auckland Darts Masters 2015.

Stephen Bunting vs Simon Whitlock

Stephen Bunting - Simon Whitlock gettyDe mooiste eerste ronde partij gaat tussen Stephen Bunting en Simon Whitlock. ‘The Bullet’ en ‘The Wizard’ staan vandaag voor de eerste keer tegenover elkaar op een officieel toernooi. Ondanks het thuisvoordeel verwachten de bookmakers niet dat Whitlock aan het langste eind gaat trekken.

Paul Nicholson, de nummer twee van Australië, speelt in de eerste ronde tegen James Wade. In de acht eerdere ontmoetingen trok Nicholson slechts één keer aan het langst eind. De laatste confrontatie tussen beide heren vond twee jaar geleden plaats tijdens de Grand Slam of Darts. ‘The Machine’ won deze partij gemakkelijk met 10-1.

Programma Auckland Darts Masters

vrijdag 28 augustus
Adrian Lewis – David Platt 6-2
Peter Wright – Mark Cleaver 6-1
James Wade – Paul Nicholson 6-3
Phil Taylor – Craig Caldwell 6-0
Raymond van Barneveld – Loz Ryder 6-0
Stephen Bunting – Simon Whitlock 4-6
Michael van Gerwen – Rob Szabo 6-3
Gary Anderson – Rob Modra 6-5

De Auckland Darts Masters is het laatste kwalificatietoernooi in de World Series of Darts Events. De World Series of Darts wordt afgesloten met een finaletoernooi dat op 21 en 22 november plaats gaat vinden in de Braehead Arena te Glasgow.

Back To Top