Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Michael van Gerwen – Raymond van Barneveld Sydney Darts Masters LIVE

Michael van Gerwen Raymond van Barneveld Sydney Darts masters

World Series of Darts Sydney Darts Masters. Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld staan vandaag voor de tweede achtereenvolgende week tegenover elkaar op een World Series of Darts Event. Op het spel staat een plaats in de halve finale.

Michael van Gerwen – Raymond van Barneveld

‘Mighty Mike’ bereikte de kwartfinale dankzij een 6-2 overwinning op Paul Nicholson. Landgenoot Van Barneveld rekende op zijn beurt met 6-3 af met Cody Harris, die zich via het eerste kwalificatietoernooi plaatste voor de Coral Sydney Darts Masters.

Van Gerwen was tevreden met zijn zege op ‘The Asset’. ‘’Vorig jaar verloor ik hier al in de eerste ronde, dus ik ben erg blij dat ik nu wel heb gewonnen. Paul is een fantastische speler, dus ik moest een goede prestatie neerzetten en dat heb ik gedaan’’, aldus de nummer één van de wereld tegen de PDC.

Gary Anderson – Adrian Lewis

gary anderson sydney darts masters 2015 gettyEen erg interessante kwartfinalewedstrijd gaat tussen Wereldkampioen Gary Anderson en Adrian Lewis. Deze wedstrijd staat om 14.30 uur Nederlandse tijd gepland in Qantas Credit Union Arena in Sydney.

Anderson kende een gemakkelijke eerste ronde partij tegen Warren Parry en stapte met een 6-0 overwinning van het podium. ‘Jackpot’ werd flink getest en had een elfde en beslissende leg nodig tegen thuisspeler Simon Whitlock.

‘The Flying Scotsman’ en de 30-jarige Lewis hebben in totaal dertig keer eerder tegen elkaar gespeeld. Veertien ontmoetingen werden gewonnen, tegenover dertien zeges van Anderson. De overige drie wedstrijden eindigde in een gelijkspel.

Phil Taylor – Stephen Bunting

Phil taylor Sydney darts masters 2015 gettyTitelverdediger Phil Taylor treft Stephen Bunting in de kwartfinale van de Sydney Darts Masters. De twee topspelers worden om 13.00 uur Nederlandse tijd op het podium verwacht om hun partij af te werken.

“Ik houd van Australië en ik geniet van iedere minuut van deze trip”, vertelde Taylor.”Ik ben blij met mijn overwinning op Bridge, want hij wist al eens van ‘Barney’ te winnen. Ik hoop tegen Stephen opnieuw mijn niveau te halen en me te plaatsen voor de finaledag.”

Uitslagen Sydney Darts Masters donderdag 20 augustus

Raymond van Barneveld – Cody Harris 6-3
Stephen Bunting – David Platt 6-1
James Wade – Graig Caldwell 6-2
Gary Anderson – Warren Parry 6-0
Peter Wright – Loz Ryder 6-3
Phil Taylor – Clinton Bridge 6-2
Adrian Lewis – Simon Whitlock 6-5
Michael van Gerwen – Paul Nicholson 6-2

Programma Sydney Darts Masters

vrijdag 21 augustus
Kwartfinales, 12.00 – 15.15 uur Nederlandse tijd.

James Wade – Peter Wright
Phil Taylor – Stephen Bunting
Michael van Gerwen – Raymond van Barneveld
Adrian Lewis – Gary Anderson

Back To Top