Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Michael van Gerwen – Raymond van Barneveld Premier League Darts live

Michael van Gerwen - Raymond van Barneveld WK Darts wedden bookmakers voorspellingen darten Getty

Premier League of Darts. Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld darten vanavond in Dublin een Nederlandse derby. Phil Taylor en Dave Chisnall spelen allebei twee keer, waarvan een keer tegen elkaar in de laatste wedstrijd van het programma. Chisnall speelt eerder op de avond tegen Adrian Lewis en Taylor tegen Gary Anderson.

Van Barneveld is jarig, maar voor Van Gerwen zal dat niet zonder meer een reden zijn om een overwinning cadeau te doen, al zei hij: “Ik kijk er naar uit om tegen Raymond te spelen op zijn verjaardag – hopelijk geef ik hem een leuk verjaardagscadeautje!” Waarschijnlijk bedoelt Van Gerwen dat hij zijn maat een mooie partij met een gouden lintje eromheen cadeau doet – maar de overwinning houdt hij waarschijnlijk liever voor zichzelf.

Klassement Premier League of Darts 2017

Barney kan de punten echter heel goed gebruiken, want hij staat vierde en voelt de hete adem van Taylor én Lewis, beiden met maar één puntje minder, in zijn nek. Krijgt Barney één puntje cadeau van Van Gerwen? Stand Premier League Darts.

Phil Taylor speelt bovendien twee keer en kan dus potentieel vier punten pakken. Tegen Gary Anderson zal dat echter lastig worden, de Schot speelt momenteel gewoon veel beter dan de ouwe Taylor. Anderson gaat dit dan vrij gemakkelijk winnen maar Taylor kan waarschijnlijk wel de punten pakken tegen Chisnall.

Dave Chisnall gaat twee keer verliezen

Dave Chisnall speelt dus eveneens twee keer en hoewel hij helemaal onderaan bungelt in het klassement heeft hij goede hoop en vooral veel zin: “Ik kijk er naar uit want toen ik eerder twee keer speelde won ik beide games, dat heb ik al een paar keer gedaan. Ik voel me zelfverzekerd, ik speel goed op het moment.” Maar vorige week liet hij het liggen tegen Anderson en deze week zal het ook weer moeilijk worden voor Chizzy om zijn kansen te benutten tegen Adrian Lewis die momenteel echt beter speelt dan de man uit St Helens.

Peter Wright speelt tegen James Wade en ook hij voelt de hete adem van Anderson, Barney, Taylor en Lewis in zijn nek. Hij kan het zich niet permitteren om punten te laten liggen. Wade speelt een waardeloos seizoen en het zou door een godswonder moeten komen om van Wright te winnen.

Voorspellingen darts

Wedden op Premier League of Darts? Michael Van Gerwen is favoriet tegen Van Barneveld en 888sport noteert 1.38 voor de winst en 6.00 op een zege voor Barney. Het gelijkspel, dat Michael zich kan permitteren om cadeau te doen aan de jarige, doet 5.75.

Chisnall heeft weinig kans tegen Lewis, maar tegen Taylor zou hij het goed kunnen doen. Dat is niet wat bookmaker 888Sport verwacht en winst voor Chizzy levert je dan ook een riante 3.15 keer je inzet op.

Programma Premier League Darts

Donderdag 20 april 2017 vanav 20.10 uur
The SSE Arena, Belfast
Dave Chisnall – Adrian Lewis
Phil Taylor – Gary Anderson
Peter Wright – James Wade
Michael van Gerwen – Raymond van Barneveld
Dave Chisnall – Phil Taylor
Lees ook: live streaming darts kijken.

Back To Top