Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Michael van Gerwen – Gary Anderson Premier League Darts programma live

Premier League Darts Gary Anderson

Premier League of Darts 2017. Vandaag, donderdag 11 mei, speelt Michael van Gerwen tegen Gary Anderson in een herhaling van de WK-finale begin dit jaar. Mighty Mike is al geplaatst voor de play-offs van volgende week en hetzelfde geldt voor de Schot.

Ook Peter Wright is dan van de partij en het vierde ticket zal hier te Aberdeen door Phil Taylor of Dave Chisnall worden gegrepen.

Peter Wright – Raymond van Barneveld

Eindelijk is Snakebite Wright een prijzenpakker geworden. Al jaren zat hij er tegenaan en in 2017 won hij voor het eerst een major. In totaal staat hij dit jaar al op zeven titels.

Peter Wright heeft in de Premier League Darts drie speelronden op rij gewonnen, Barney liep na vier nederlagen op rij de play-offs mis. Vier van hun zes laatste Premier League-duels leverden een gelijkspel op.

Michael van Gerwen – Gary Anderson

De afgelopen vier seizoenen van de Premier League Darts sloot Van Gerwen de reguliere fase af als groepswinnaar. Dat zijn zaken waar Mighty Mike erg gevoelig voor is, plus de bonus die er aan is gekoppeld is ook niet mis. Michael van Gerwen begint aan de laatste reguliere speelavond met een puntje meer dan Peter Wright, die heb overigens afgelopen weekend hem op een kleiner evenement een 6-0 nederlaag trakteerde.

Eerder op de avond speelt Wright tegen de al uitgeschakelde Raymond van Barneveld, zodat hij vermoedelijk in de virtuele stand over Van Gerwen heen wipt. Vanwege zijn superieure legsaldo heeft de Nederlander dan genoeg aan minstens een gelijkspel tegen The Flying Scotsman. Dat was ook de het resultaat (6-6) toen de twee elkaar voor het eerst troffen, in de eerste week van deze Premier League.

Uitslagen darten voorspellen

Anderson heeft de laatste vijf partijen op een zogeheten tv-toernooi niet gewonnen van Van Gerwen. De Schot is stilletjes en zonder hele briljante partijen door de competitie heen geslopen, maar noteert stiekem wel een totaal gemiddelde van 102,3, de beste score na de 104,8 van Van Gerwen.

Michael van Gerwen noteert bij bookmaker 888Sport 1.67 voor de zege, gelijkspel @4.50 en winst Gary Anderson @4.00. Winst, hoogste checkout en meeste 180’s voor Mighty Mike @4.00!

Tip: Weet een ontspannen Raymond van Barneveld Peter Wright te verslaan dan pak je 3.75. Winst van Adrian Lewis tegen zijn oude leermeester Taylor noteert 3.50.

Back To Top