Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Programma Premier League Darts live: test Bully Boy

Deelnemers WK Darts: deze spelers gaan strijden om de 2021 titel

Vandaag vindt de zevende speelronde van de Premier League Darts plaats in Glasgow. Daar in de The SSE Hydro treedt Michael van Gerwen in de tweede partij aan tegen Michael Smith voor een clash tussen de koploper en de nummer twee. Raymond van Barneveld treft Peter Wright.

Michael van Gerwen – Michael Smith

Mighty Mike was niet zo happy met zijn niveau van de afgelopen weken. Wierp hij dan de ene na de andere pijl in de 1 en 5 of landden pijltjes die als dubbel bedoeld waren ver buiten het bord? Welnee, de Brabander zette netjes gemiddeldes van rond de 102, 103 op het bord. Maar dat is te min voor de tweevoudig wereldkampioen darts. Hij wil weer naar een basisniveau van 105 gaan, zodat de uitschieters ook weer hoger worden. Smith is dus gewaarschuwd.

Ondanks dat Bully Boy tweede staat na zes speelronden Premier League Darts en slechts één partij verloor, speelt hij eigenlijk helemaal niet de pannen van het dak. Om een of andere reden faalden zijn tegenstanders miserabel, zoals vorige week, toen Peter Wright een dramatisch zwak gemiddelde had van 83.
Tel je alle pijltjes van zijn vijf eerdere Premier League opponenten bij elkaar op, dan hadden ze een gemiddelde van 90. Daarmee ondervond Smith veruit de zwakste tegenstand van alle tien spelers. De opponenten van Mighty Mike kwamen bijvoorbeeld tot gemiddeld 98,7.

Doe een voorspelling! Inzetten doe je bij Mr Green

Peter Wright – Raymond van Barneveld

Tegen Gary Anderson verzuimde Barney zijn voorsprong over de finishlijn te krijgen en moest hij genoegen nemen met een gelijkspel. Maar al met al is dat puntje een meevaller, want de Haagse veteraan is niet in zijn beste doen en heeft in de Premier League of Darts nog geen enkele pot afgesloten met een 100+ gemiddelde.

Kan je van Barney zeggen dat hij wisselvallig is, daar heeft Snakebite simpelweg een paar dramapartijen achter de rug. Hij werd twee speelronden op rij met 7-1 om de oren geslagen en kwam vorige week tot slechts één 180. Wel won de Schot de helft van de vorige zestien onderlinge ontmoetingen en verloor hij er vier.

Voorspellingen

Wedden op darts? Michael van Gerwen is favoriet op 1.33, gelijkspel noteert 6.00 en winst van Michael Smith levert je 7.00 per ingezette euro op. We tippen de uitslagen 7-3 op 6.00 en 7-4 op 5.00. Bij de match tussen Raymond van Barneveld en Peter Wright verwachten we dat er minstens 11,5 legs worden gespeeld @2.00.

Programma Premier League Darts

Donderdag 22 maart 2018 vanaf 20.00 uur
Daryl Gurney – Mensur Suljovic
Michael van Gerwen – Michael Smith
Gary Anderson – Simon Whitlock
Peter Wright – Raymond van Barneveld
Rob Cross – Gerwyn Price

Lees ook: live streaming darts kijken

Back To Top