Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Michael van Gerwen tegen Rob Cross vandaag live

Ridder Michael van Gerwen tegen Rob Cross vandaag live darts stream bookmakers

Vandaag kruipt de Premier League Darts weer een weekje richting dichterbij de play-offs. Die vinden plaats op donderdag 17 mei, maar eerst krijgen we dus nog twee reguliere sessies. Heel veel spanning zit er niet meer in, nu drie van de vier halvefinalisten al definitief zijn en de Gary Anderson zich daar ook wel bij zal scharen.

Live darts vandaag

Voor de duidelijkheid: koploper Michael van Gerwen, Michael Smith en Rob Cross zijn al zeker van de play-offs, tenzij Daryl Gurney zijn komende twee matches met ruime cijfers wint en Smith plus Cross geen punt meer behalen. En Anderson heeft momenteel drie punten meer dan Gurney en een veel beter legsaldo. Realistisch gezien zijn deze vier ook simpelweg de darters die dit seizoen de hoogste pieken hebben laten zien en (met uitzondering van de wat grilligere Smith) ook het meest steady zijn.

Rob Cross – Michael van Gerwen

Deze heren zijn enorm eerzuchtig en dat heeft ze samen al drie wereldkampioenschappen opgeleverd. Regerend heerser Cross beloofde begin dit jaar dat zijn doorbraaktitel nog maar het begin is en dat zijn volgende doel is om de koppositie op de ranglijst Order of Merit over te nemen. Mighty Mike heeft daar natuurlijk tegengestelde gedachten over. De Brabander werd vorige week als jongste persoon ooit Ridder in de Orde van Oranje-Nassauen en maakte de onderscheiding in het weekend waar door het vloertoernooi Players Championship Nine te winnen.

Voltage gaat gaspedaal intrappen

Cross draait solide mee in de Premier League, al staat hij nu wel al drie partijen droog qua zeges. Wel moet je zo nuchter zijn en vaststellen dat het niveau van Voltage ten opzichte van het WK Darts en de maanden daarvoor niet is verbeterd. Zijn piek ligt ietsjes lager dan toen, zijn consistentie is ook wat verzwakt. Maar de enorme potentie die de 27-jarige Engelsman in zich draagt is uiteraard niet zomaar verflauwd en nu de belangrijkste week van de competitie er aan komt, is het waarschijnlijk dat hij het gaspedaal eindelijk intrapt.

Darts voorspellingen voor vandaag

Van Gerwen won zeven van de acht laatste ontmoetingen, waaronder een zeer gemakkelijke overwinning eind februari in de Premier League Darts. De opponenten blijven naar zijn niveau toegroeien en nu al een paar weken op rij weet hij zijn overwicht qua gemiddelde niet uit te drukken in zeges of grote zeges.

Wedden op PL darts? Een overwinning van Michael van Gerwen levert je 1.53 per ingezette euro op, gelijkspel 4.75 en een zege van Rob Cross noteert bij de bookmakers 4.60. We verwachten dat er minstens elf legs worden gespeeld op 1.62.

Doe een darts voorspelling! Inzetten doe je bij Mr Green

Programma darts

Donderdag 3 mei 2018 vanaf 20.00 uur
Peter Wright – Simon Whitlock
Daryl Gurney – Michael Smith
Rob Cross – Michael van Gerwen
Gary Anderson – Raymond van Barneveld

Back To Top