Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Melbourne Darts Masters finales live: Phil Taylor favoriet

Weddenschappen EK Darts finale winnaar voorspellen bookmakers Michael van Gerwen Getty

Darten live. Vandaag, zondag 20 augustus, worden de halve finales en de eindstrijd van de Melbourne Darts Masters gespeeld. Peter Wright opent om 11:00 uur (Nederlandse tijd) tegen Daryl Gurney, gevolgd door Phil Taylor tegen Simon Whitlock.

Aansluitend vindt de grote finale plaats. Alle partijen gaan om best of 21 legs en je kunt de wedstrijden live stream kijken bij RTL.

Melbourne Darts Masters live

Het is even wennen dat er geen Nederlanders meetellen in de eindfase van een tv-toernooi. Michael van Gerwen heeft vaderschapsverlof opgenomen en zit thuis met de kleine. Raymond van Barneveld nam nog wel de moeite om af te reizen naar Australië, maar zoals wel vaker in deze exotische toernooien gooide hij er meer met de pet dan met de pijlen naar. Hij kon na de eerste ronde al terug naar de hotelkamer.

De luis in de pels van het Britse dartsfeestje is nu Simon Whitlock. De thuisspeler behoort al zo’n twee jaar niet meer tot de wereldtop, maar laten we niet vergeten dat the Wizzard in het verleden in de finale van het WK Darts stond en ook tweemaal de halve finales bereikte.
Misschien is het warme bad waarin hij nu in Australië zijn talenten mag vertonen een opmaat voor een echte comeback. Zijn kwartfinale tegen Kyle Anderson mocht er zijn: hij zette de winnaar van de Auckland Darts masters weg met 6-1. Daarna ging Wade er nipt aan met 10-9.

Doe een voorspelling! Onderaan de odds van Mr Green!

Phil Taylor favoriet

Of het genoeg is om Phil Taylor uit de eindstrijd te houden valt nog te bezien. The Power lijkt bevrijd te zijn door zijn naderende pensionering. Het zal hem genoegen hebben gedaan dat hij in de kwartfinale van de Melbourne Darts Masters met 10-9 won van Cory Cadby, die hem in Auckland nog de baas was.

Het was een boodschap van de oude meester aan het 22-jarige opkomende talent dat hij nog even in de wachtkamer moet zitten. In de slotleg maakte Taylor de klus af terwijl Cadby nog op 161 stond, een ferm verschil dus.

Voorspellingen darts

Whitlock is al tijdenlang extreem onmachtig tegen Taylor. The Power won 21 keer op rij! Nu staat Phil Taylor voor winst op 1.21 en Simon Whitlock op 4.25 Denk je dat the Power wint, de meeste 180’s gooit en de hoogste checkout, pak dan de 4.00 op hem – het is een uitstekende weddenschap bij bookmaker Mr Green.

Taylor noteert 2.00 op winst van het toernooi, Peter Wright staat op 3.00, Daryl Gurney op 4.50 en een stunt van Simon Whitlock noteert 9.50 bij de darts bookmakers. Lees: wedden op darten.

Back To Top