Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Maak kans op 2 kaarten voor het EK Darts 2015

EK Darts 2015

Wil jij twee tickets voor de finaledag van het EK Darts 2015 in Hasselt winnen? Doe dan mee aan onze Dartslive.nl verloting!

Hoe kan je meedoen?

De prijsvraag is alleen bestemd voor fans die onze Facebook pagina ‘Liken’ en het bericht ‘Sharen’ en voor fans die onze Twitter volgen die het bericht ‘retweeten’. Heb je nog niet geliked op Facebook of volg je ons nog niet op Twitter? Zorg dat je dit dan snel even doet, zodat ook jij meedoet aan deze verloting!

Wanneer je dit gedaan hebt, kan je deelnemen aan de verloting door op Facebook of Twitter de post met de afbeelding van de actie te “sharen” of “retweeten”. Onder de deelnemers verloten wij twee kaartjes voor het European Championship Darts 2015 in Hasselt.

We gaan onze actie meerdere malen promoten op de social media, dus hoe meer ‘shares’ en ‘retweets’ je maakt, hoe meer kans je hebt op een prijs.

Niet willen afwachten of je gewonnen hebt? Bestel dan hier jou EK Darts 2015 kaarten en zorg dat je er bij bent in Hasselt.

De spelregels

  • De verloting is alleen bestemd voor fans die onze Facebook pagina ‘Liken’ en het bericht ‘Sharen’ en voor fans die onze Twitter volgen die het bericht ‘retweeten’.
  • Iedereen mag zo vaak meedoen als hij/zij wil, maar er wordt één prijs (twee tickets) aan één persoon uitgereikt.
  • Er worden in totaal twee tickets voor het EK Darts 2015 verloot.
  • De winnaar wordt op 28 oktober om 12:00 uur bekendgemaakt.
  • In alle gevallen waarin dit reglement niet is voorzien, beslist Dartslive.nl.
Back To Top