Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Loting Lakeside WK Darts BDO: Danny Noppert tegen Cameron of Hendriks

Lakeside WDF World Championship

De loting voor de Lakeside, het BDO-wereldkampioenschap darts, vond afgelopen zaterdag plaats in de Lakeside club, voor het begin van de derde speeldag van de Winmau Masters. Het werd een gezellige chaos! Eén van de balletjes kwam twee keer tevoorschijn – en dus moest de hele loting overnieuw.

Bekijk hier het volledige Lakeside World Darts 2017 speelschema.

Loting WK Darts BDO – Lakeside 2017

Het balletje met nummer 5 erop, representeerde Pip Blackwell. Nummer 5 kwam tevoorschijn als de eerste tegenstander van Wesley Harms. Maar later in de trekking kwam er weer een balletje met nummer 5 erop tevoorschijn, nu als tegenstander van Jamie Hughes. Dat leidde tot grote hilariteit bij de toeschouwers en paniek bij de organisatie. De loting werd live verricht door BDO-voorzitter Sue Williams, de toernooidirecteur Wayne Williams en de eigenaar van de Lakeside club Bob Potter. Ze verklaarden de loting ongeldig en begonnen overnieuw…

Belgen en Nederlanders op Lakeside

Nederland is weer goed vertegenwoordigd op de Lakeside. Bij de heren doen er zes Nederlanders mee, en bij de vrouwen drie. Danny Noppert, Wesley Harms en Richard Veenstra hebben zich direct geplaatst en Roger Janssen, Willem Mandigers en Jimmy Hendriks hebben een plek in de kwalificatieronde veroverd. Wil je een voorspelling voor het WK Darts doen, lees dan ook wedden op darts.

Danny Noppert gegen Cameron of Hendriks

Danny Noppert is als derde geplaatst op het BDO WK Darts en begint daarmee als beste Nederlander aan de Lakeside. Zijn eerste match is tegen de winnaar uit de voorronde tussen David Cameron en Jimmy Hendriks. Beker Lakeside WK Darts 2017 GettyWillem Mandigers treft Krzysztof Ratajski in de kwalificatieronde en de winnaar neemt het in de eerste ronde op tegen de als negende geplaatste Wesley Harms. Roger Janssen speelt tegen Mark McGrath in de preliminary en de winnaar uit deze partij moet in de eerste ronde spelen tegen de als tweede geplaatste Scott Mitchell. “Coming man” Richard Veenstra speelt in de eerste ronde tegen de Schot Ross Montgomery.

Voor Roger Janssen was zijn deelname nog niet zeker op het moment van de trekking, want dat werd uiteindelijk bepaald door de uitslag van de Winmau Darts Masters.

Titelverdediger Scott Waites speelt zijn eerste wedstrijd in de eerste ronde tegen de winnaar van de partij tussen Craig Caldwell en Dennis Harbour. De deelnemende Belgen zijn Geert de Vos, Wouter Vaes en Davy Van Baelen.

Aileen de Graaf tegen Rachel Brooks

Aileen de Graaf speelt haar eerste ronde tegen Rachel Brooks. Sharon Prins die regerend Europees kampioen is, treft Lisa Ashton. Anca Zijlstra speelt haar eerste ronde-partij tegen Lorraine Winstanley. Regerend wereldkampioen, ‘Golden Girl’ Trina Gulliver speelt haar opener tegen Claire Brookin.

Uitslag Loting Lakeside 2017

Voorronde Mannen
Seigo Asada v Jeff Smith
Raymond Smith v Davy Van Baelen
Dennis Nilsson v Ryan Joyce
David Cameron v Jimmy Hendriks
Krzysztof Ratajski v Willem Mandigers
Craig Caldwell v Dennis Harbour
Paul Hogan v Tom Sawyer
Roger Janssen v Mark McGrath

Eerste Ronde Mannen
Glen Durrant (1) v Nick Kenny
Scott Mitchell (2) v Janssen/McGrath
Danny Noppert (3) v Cameron/Hendriks/
Jamie Hughes (4) v Martin Atkins
Martin Adams (5) v Nilsson/Ryan Joyce
Scott Waites (6) v Caldwell/Harbour
Dean Reynolds (7) v Pip Blackwell
Darius Labanauskas (8) v Conan Whitehead
Wesley Harms (9) v Ratajski/Mandigers
Darryl Fitton (10) v Wouter Vaes
Mark McGeeney (11) v James Hurrell
Brian Dawson (12) v Asada/Smith
Jim Williams (13) v Tony O’Shea
Richard Veenstra (14) v Ross Montgomery
Geert de Vos (15) v Smith/Van Baelen
Martin Phillips (16) v Hogan/Sawyer

Eerste Ronde Vrouwen
Deta Hedman (1) v Casey Gallagher
Lisa Ashton (2) v Sharon Prins
Aileen de Graaf (3) v Rachel Brooks
Anastasia Dobromyslova (4) v Rhian Griffiths
Lorraine Winstanley (5) v Anca Zijlstra
Trina Gulliver (6) v Claire Brookin
Fallon Sherrock (7) v Olive Byamukama
Corrine Hammond (8) v Patricia Farrell

Back To Top