Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Loting van Dubai Darts Masters bekend

Phil Taylor

In het Dubai Duty Free Tennis Stadium zal op 29 en 30 mei de Dubai Darts Masters gespeeld worden. Vorig jaar waren de Nederlanders nog heer en meester op dit toernooi. Of dat dit jaar weer zo is, is nog maar de vraag. Aan dit toernooi doen twee Nederlanders mee, Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Het is helaas onmogelijk dat de twee elkaar zullen tegenkomen in de finale.

Van Barneveld en van Gerwen boffen

Woensdagavond werd de loting voor dit toernooi in Dubai gehouden. De Nederlanders boffen met hun tegenstanders, beide darters spelen niet tegen de meest geduchte tegenstander Phil Taylor. Michael van Gerwen zal de avond beginnen tegen de Engelsman James Wade. Raymond van Barneveld speelt zijn eerste partij van de avond net zoals vorig jaar in de Dubai Darts Masters tegen Adrian Lewis.

Ondanks het feit dat de twee boffen dat ze niet tegen over Phil Taylor staan mogen ze hun huidige tegenstanders niet onderschatten. Alleen de beste darters ter wereld doen mee aan dit toernooi, dus ook Wade en Lewis zullen het de twee Nederlanders erg moeilijk kunnen gaan maken. Omdat de winnaars van de eerste twee partijen van de Nederlanders in de halve finale tegen elkaar spelen is een finale met twee Nederlanders uitgesloten.

De rest van de loting

Naast de twee hiervoor genoemde partijen worden er in de eerste ronde nog twee partijen gespeeld. Peter Wright treft het niet met zijn tegenstander in de eerste ronde, de Schot moet het opnemen tegen meervoudig wereldkampioen Phil Taylor. Dave Chisnall heeft het misschien wel wat makkelijker, hij staat tegenover Simon Whitlock. In de Premier League Darts, die net is afgelopen, was Simon Whitlock verre van in topvorm. Het is nog maar de vraag of zijn vorm nu wat verbeterd is, zo niet dan gaat Chisnall een makkelijk eerste ronde tegemoet.

Back To Top