Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Loting EK Darts 2015: Geen gunstige loting

Michael van Gerwen EK darts 2015

EK Darts 2015. De PDC heeft het volledige deelnemersveld en loting bekendgemaakt van de European Championship Darts 2015, dat van 30 oktober tot en met 1 november plaatsvindt in de Ethias Arena in het Belgische Hasselt.

Aanwezig zijn bij het EK Darts 2015? Bestel nu je kaarten bij PDC-Europe.tv!

Dit toernooi dat bestaat uit 32 spelers werd vorig jaar gewonnen door Michael van Gerwen. De Brabander is dit jaar als eerste geplaatst en hoopt zijn titel met succes te verdedigen. Wereldkampioen Gary Anderson is het tweede reekshoofd en Phil Taylor sluit de top drie van geplaatste spelers af. De resterende spelers met een beschermde status zijn: Peter Wright, Robert Thornton, Adrian Lewis, James Wade en Ian White.

Acht Nederlanders actief op Unibet Darts Championships

Naast ‘Mighty Mike’ hebben nog zeven andere Nederlanders zich weten te plaatsen voor het EK Darts in Hasselt: Vincent van der Voort, Jelle Klaasen, Raymond van Barneveld, Benito van de Pas, Christian Kist, Dirk van Duijvenbode en Jeffrey de Zwaan.

Kim Huybrechts is de enige Belg die voor eigen publiek in actie gaat komen. ‘The Hurricane’ verkeerd in goede vorm en schreef afgelopen weekend nog de European Darts Grand Prix 2015 op zijn naam. In de finale was Huybrechts na een knappe inhaalreeks te sterk voor Peter Wright.

Deelnemersveld European Darts Championships

PDC Order of Merit Qualifiers
Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor, Peter Wright, Robert Thornton, Adrian Lewis, James Wade, Ian White, Michael Smith, Kim Huybrechts, Terry Jenkins, Simon Whitlock, Brendan Dolan, Mervyn King, Dave Chisnall en Vincent van der Voort.

ProTour Order of Merit Qualifiers
Jelle Klaasen, Justin Pipe, Mensur Suljovic, Benito van de Pas, Stephen Bunting, Gerwyn Price, Alan Norris en John Henderson.

European Qualifiers ProTour Order of Merit
Raymond van Barneveld, Christian Kist, Rowby-John Rodriguez, Cristo Reyes, Max Hopp, Dirk van Duijvenbode en Jeffrey de Zwaan

Scandinavian Qualifier
Magnus Caris

Loting EK Darts 2015

Michael van Gerwen – Jeffrey de Zwaan
Cristo Reyes – Max Hopp
Ian White – Stephen Bunting
Mensur Suljovic – Dave Chisnall
Robert Thornton – John Henderson
Christian Kist – Rowby John Rodriguez
Peter Wright – Alan Norris
Kim Huybrechts – Mervyn King
Gary Anderson – Brendan Dolan
Simon Whitlock – Magnus Caris
James Wade – Terry Jenkins
Jelle Klaasen – Raymond van Barneveld
Adrian Lewis – Benito van de Pas
Justin Pipe – Dirk van Duijvenbode
Phil Taylor – Vincent van der Voort
Michael Smith – Gerwyn Price

Win 2 kaarten voor de finaledag EK Darts 2015

Wil jij live aanwezig zijn op de finaledag van het EK Darts 2015 in Hasselt? Doe dan mee met onze win actie en maak kans op 2 kaarten voor het European Championship Darts of bestel zelf je kaarten.

Back To Top