Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Lakeside darts: Danny Noppert in eerste ronde live

Danny Noppert WK Darts 2020

Lakeside WK darts 2018. Vandaag wordt de eerste ronde van Lakeside 2018 voortgezet, al komt Danny Noppert al voor de tweede keer in actie. Hij overleefde de voorronde en treft nu in het hoofdschema Richie Edwards.

Zondag dolf Jeffrey Sparidaans in de voorronde het onderspit tegen Dennis Nilsson. Zijn niveau was met 77 per drie pijlen simpelweg onvoldoende om het de Zweed lastig te maken en hij ging dan ook onderuit met 3-0. Nog twee andere landgenoten gingen van start in de kwalificaties. Chris Landman en Derk Telnekes namen het zelfs tegen elkaar op. Telnekes ging er na drie sets met 3-2 in legs met de winst vandoor.

Wesley Harms verloor verrassend van Wayne Warren. Met 1-3 werd ‘Sparky’ het BDO WK Darts uitgeknikkerd.

Richie Edwards – Danny Noppert

Zaterdag liet Noppert zien dat ondanks het recente overlijden van zijn moeder met de vorm wel in orde is. Hij kwam tegen Joey Chaney geen moment in de problemen en won met 3-0. En vorige maand zag het er op de Zuiderduin Masters, die hij won, ook overtuigend uit. Maar zo’n eerste ronde blijft tricky, want in het best of 5 sets systeem liggen verrassingen op de loer. Maar haalt Danny Noppert weer een gemiddelde van circa 95, zoals tegen Chaney, dan moet Edwards niet in staat worden geacht om daar aan te kunnen tippen.

De Welshman is een debutant op Lakeside en ‘Tricky’ is sowieso nog geen heel ervaren speler. Vorig jaar was hij op drie majors van de BDO present en alleen bij het Dutch Open won hij een paar potjes, waarna hij in de kwartfinale sneuvelde. En hij is in deze eerste ronde terechtgekomen met een mazzeltje, want James Hurrell zegde last minute af, waarna Richards de eerste op de reservelijst bleek. Bij het kwalificatietoernooi in september 2017 struikelde hij al in de eerste ronde.

Wedden op Lakeside 2018

Danny Noppert staat op 1.16 en Richie Edwards op 5.00. Noppie zal vast winnen en we tippen 3-1 in sets als uitslag op 3.20.

Doe een voorspelling! Inzetten doe je bij Mr Green

Programma WK Darts vandaag

volledig: speelschema WK Darts 2018

Middagsessie, 14:00 tot 17:30 uur
David Cameron – Michael Unterbuchner (voorronde)
Craig Caldwell – Daniel Day (voorronde)
Richie Edwards – Danny Noppert

Avondsessie, 20:00 tot 23:30
Andy Baetens – Scott Baker
Dean Reynolds – Chris Harris
Darryl Fitton – Justin Thompson

Zie hier de live streams van vandaag: Live darts kijken

Back To Top