Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Live darts: Premier League met lusteloze Barney

Raymond van Barneveld Premier League Darts voorspellingen Bookmakers VI Images

Vandaag verkast de Premier League Darts naar Leeds voor de zesde speelronde die eigenlijk de vijfde is, na de afgelasting vorige week in Exeter vanwege de sneeuwval. Michael van Gerwen speelt tegen Simon Whitlock en de met zijn vorm sukkelende Raymond van Barneveld treft Gerwyn Price.

Michael van Gerwen – Simon Whitlock

De avond wordt geopend door Mighty Mike en Simon Whitlock, oftewel de nummers twee en drie van de ranglijst. De tweevoudig wereldkampioen darts verloor afgelopen weekend bij de UK Open in de derde ronde van landgenoot Jeffrey de Zwaan. Opmerkelijk, want als de Brabander het hoofd moet buigen is dat bij kleine vloertoernooien, en niet al zo snel op een major.

Maar De Zwaan is van een nieuwe generatie die misschien wel tegen Van Gerwen opkijkt, maar niet bang voor hem is. Terwijl Whitlock juist de oude garde representeert. De 49-jarige Wizzard uit Australië verschijnt met de nodige vrees en mentale schrammetjes aan de oche. Hij verloor negentien van de twintig vorige confrontaties met Van Gerwen. Belangrijker nog, zijn gemiddelde is ondanks die derde plek niet zo indrukwekkend: 94,5, dik negen punten lager dan de titelverdediger.

Doe een voorspelling! Inzetten doe je bij Kroon Sport

Gerwyn Price – Raymond van Barneveld

Price is een vechtjas en hij deinst er niet voor terug om te proberen zijn tegenstander uit het ritme te halen of een beetje op te naaien. Tegen mindere goden kan dat lukken, tegen de elite van de Premier League Darts slaat dat kunstje snel door. De darter uit Wales staat onderdaan met twee puntjes en won nog geen enkele pot.

Maar met Barney gaat het ook niet jofel. De Hagenaar heeft weer zo’n periode dat hij wat lusteloos oogt. En via sociale media laat hij allerlei leuke hobby’s zien, zoals Duits leren en vlogs draaien, maar staat hij wel genoeg voor het oefenbord? En er is iets geks aan de hand als Raymond van Barneveld als tweede moet gooien. In die situatie won hij maar twee van de vorige achttien Premier League duels.

Voorspellingen en programma darts

Wedden op darts? Michael van Gerwen noteert 1.14 voor de winst, gelijkspel levert je 9.00 per ingezette euro op en een zege van Simon Whitlock 13.00. Deze twee scores klinken aannemelijk: 7-3 op 5.50 en 7-4 ook op 5.50. Raymond van Barneveld is in zijn match favoriet op 1.95.

Donderdag 8 maart 2018 vanaf 20.00 uur
Michael van Gerwen – Simon Whitlock
Gerwyn Price – Raymond van Barneveld
Peter Wright – Mensur Suljovic
Gary Anderson – Daryl Gurney
Rob Cross – Michael Smith

Lees ook: live streaming darts kijken

Back To Top