Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Live Lakeside darts 2015 kijken: Jan Dekker – Martin Adams

Martin Adams

BDO Lakeside Darts 2015. Het finaleweekend van het WK Darts bij de PDC betekent tevens dat Lakeside darts 2015, het WK Darts bij de BDO, van start gaat. Op de openingsdag van Lakeside staat er gelijk een absolute kraker op het programma: Jan Dekker tegen Martin Adams.

Dekker – Adams

De 24-jarige Dekker is de huidige nummer 19 van de BDO ranking en tweevoudig halve finalist op Lakeside. De Nederlander won dit jaar twee internationale toernooien, maar bleef wel voor de derde keer steken in de groepsfase op de Grand Slam of Darts.

De als tweede geplaatste Adams lijkt na twee moeilijke jaren de vorm weer terug te hebben gevonden. De Engelsman won dit jaar de nodige toernooien, waaronder het Welsh Open en het BDO International Open.

Dekker en ‘Wolfie’ stonden twee keer eerder tegenover elkaar op grote BDO-toernooien. De eerste ontmoeting vond plaats op Lakeside 2014, ‘Doubledekker’ was toen in de kwartfinale met 5-2 te sterk voor de 58-jarige Engelsman. Adams nam revanche op de BDO World Trophy met een 7-4 zege op de Nederlander.

Tony O’Shea – Scott Mitchell

De laatste partij van zaterdag 2 januari gaat tussen Tony O’Shea en Scott Mitchell. O’Shea is voor het eerst sinds jaren niet geplaatst en zal niet blij zijn met een tegenstander als Mitchell. ‘Scotty Dog’ is de huidige nummer drie van de wereld en won dit jaar maar liefst zeven toernooien. Daarnaast bereikte hij de kwartfinale op de World Masters.

Publiekslieveling O’Shea komt sinds 2002 onafgebroken in actie op het BDO World Darts Championship. Drie keer bereikte ‘Silverback’ de finale, maar hij mocht zich geen één keer laten kronen tot de wereldkampioen. Vorig jaar ging O’Shea in de eerste ronde verrassend onderuit tegen Adams.

Programma Lakeside zaterdag 3 januari

14.00 uur: Peter Sajwani – Samuel Head
15.00 uur: Jan Dekker – Martin Adams
17.10 uur: Martin Phillips – Madars Razma
19.30 uur: David Cameron – Michel van der Horst
21.30 uur: Eddy Sims – Cedric Waegemans
22.30 uur: Tony O’Shea – Scott Mitchell

Back To Top