Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Lakeside WK darts 2015 LIVE: Halen Hofstra en Harms de tweede ronde?

Wesley Harms BDO Lakeside WK Darts 2015

BDO Lakeside WK darts 2015. Gisteren stonden er vier Nederlanders aan het bord in de Lakeside Country Club in Frimley Green. Geen van hen heeft de tweede ronde gehaald. Vandaag staan er opnieuw twee Nederlandse mannen en een vrouw plus een Belg aan de oche voor de laatste serie wedstrijden van de eerste ronde. Vanaf morgen worden bij de mannen de tweede rondes gespeeld.

Willem Mandigers verloor zijn voorronde tegen de Zweed Daniel Larsson met 1-3. Jeffrey de Graaf verloor met 0-3 van de Engelse darter Brian Dawson. Remco van Eijden ging met 1-3 onderuit tegen de Belg Geert de Vos en in de laatste partij van de avond bleek Jamie Hughes met 3-1 een maatje te groot voor Michel van der Horst.

Uitslagen Lakeside WK darts 2015

Maandag 5 januari
Rachel Brooks (Eng) 2-0 Casey Gallagher (Eng)
Jim Widmayer (US) 3-2 Rhys Hayden (Eng) (voorronde)
James Wilson (Eng) 1-3 Peter Sajwani (Swe)
Willem Mandigers (Ned) 1-3 Daniel Larsson (Swe) (voorronde)
Jeffrey de Graaf (Ned) 0-3 Brian Dawson (Eng)
Remco van Eijden (Ned) 1-3 Geert de Vos (Bel)
Jamie Hughes (Eng) 3-1 Michel van de Horst (Ned)

Hofstra en Harms vanavond in actie

Vandaag staan er opnieuw en zestal spannende wedstrijden op het programma voor de Lakeside WK darts 2015. ’s Avonds staan er twee Nederlanders aan de oche: Wesley Harms en
Rick Hofstra. ’s Middags speelt de Belg Cedric Waegemans maar ook zullen er dan drie grote BDO-coryfeeën op het podium staan: Robbie Green, Alan Norris en Gary Robson.

Van de darters uit de Lage Landen heeft Cedric Waegemans misschien wel de lastigste tegenstander geloot: hij speelt tegen Gary Robson, de huidige nummer negen op de BDO-ranking. De Nederlanders treffen een tegenstander van het Noord-Amerikaanse continent en het niveau ligt daar over het algemeen toch wat lager dan in Europa.

Wesley Harms – Jeff Smith

’s Avonds speelt Rick Hofstra tegen de Amerikaan Jim Widmayer, de nummer twee van de VS. Widmayer bereikte de eerste ronde na de voorronde waarin hij Rhys Hayden met 3-2 versloeg. Wesley Harms (Ned) neemt het op tegen de nummer zes van Canada, Jeff Smith die zondag de eerste ronde bereikte na een 3-0 overwinning op de Nieuw-Zeelander Mike Day. Harms is de beste Nederlandse darter op het Lakeside WK Darts 2015. In de BDO-ranglijst staat hij momenteel op de achtste plaats. Harms, bijgenaamd ‘Sparky’, haalde de halve finale: in 2012 en 2013. Beide keren speelde hij tegen Tony O’Shea en verloor.

Bij de dames speelt ’s middags de Nederlandse Anneke Kuijten tegen de vrouw die de meeste wereldtitels verzamelde: Trina Gulliver.

BDO Lakeside WK Darts 2015

Dinsdag 6 januari 2015
Middagprogramma vanaf 14.00 uur
15:30 Trina Gulliver – Anneke Kuijten
14:05 Robbie Green – Darius Labanauskas
14:45 Alan Norris – Daniel Larsson
16:00 Gary Robson – Cedric Waegemans

Avondprogramma vanaf 19.30 uur
19:45 Fallon Sherrock – Maria Mason
19:05 Rick Hofstra – Jim Widmayer
20:15 Glen Durrant – Karel Sedlacek
21:00 Wesley Harms – Jeff Smith

Back To Top