Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Lakeside 2017 Live Stream: Noppert, Harms en Veenstra aan de oche

Lakeside 2017 Live Stream: Noppert, Harms en Veenstra aan de oche

Vandaag staat dag vier van Lakeside 2017 op het programma. Het belooft een interessante dag te worden met maar liefst drie Nederlanders in actie in de middagsessie. Het toernooi heeft tot nu toe nog niet voor al te voor spektakel gezorgd, en het niveau is echt te laag als we het vergelijken met dat van de PDC. Maar goed, we zitten nog vroeg in het toernooi en wellicht kunnen onze Nederlanders hier vandaag verandering in brengen.

Danny Noppert – David Cameron

We trappen de dag af met Danny Noppert tegen David Cameron. “Hé, is Noppert niet die darter die het Gary Anderson zo spannend maakte?” Jawel, dat is ‘m. De nuchtere Vries wist zich totaal onverwachts te plaatsen voor de 8ste finales van de Grand Slam of Darts en wist er een beslissende leg uit te slepen tegen Anderson. De Schot pakte die leg helaas, maar het darten van Noppert was indrukwekkend. Hij kwam even daarvoor al door een poule heen waarin Raymond van Barneveld en Mensur Suljovic ook zaten. De 25-jarige ‘Noppie’ liet op dit toernooi zien dat hij echt wel wat in huis heeft, en we zijn dan ook heel erg benieuwd hoe hij het gaat doen op Lakeside. Bij de bookmakers wordt Noppert gezien als één van de favorieten voor de titel; hij staat daar vierde in het rijtje achter de grote namen Ashton, Durrant en Hedman. Noppert heeft een redelijk eenvoudige tegenstander geloot in de eerste ronde: David Cameron. Cameron won weliswaar verrassend van onze Nederlander Jimmy Hendriks, maar wist vóór die partij nog nooit een wedstrijd te winnen hier op Lakeside, en hij heeft ook nog nooit wat bereikt op het grote podium. In principe een makkelijke prooi dus, voor Noppert.

Richard Veenstra – Ross Montgomery

De tweede wedstrijd van de middag is wederom Oranje gekleurd, met nog een Fries in actie. Het is dan de beurt aan Richard Veenstra. Veenstra was de verrassing van de vorige editie, toen hij tegen alle verwachtingen in de halve finale bereikte. Vrijwel niemand had toen nog van deze jongen gehoord, maar hij versloeg een aantal grote namen waaronder De Graaf en Mitchell, en ook in de halve finale maakte hij het Jeff Smith ongelofelijk lastig. Veenstra heeft die vorm helaas niet door kunnen trekken het afgelopen seizoen, maar we hopen dat hij vandaag weer zijn BDO vorm te pakken krijgt. Veenstra gaat het opnemen tegen Ross Montgomery. De Schot verkeert in een matige vorm en weet vrijwel nooit door de eerste ronde van grote toernooien heen te komen. Dit geldt ook voor Veenstra, maar hij heeft het voordeel dat hij hier vorig jaar ontzettend goed stond te gooien, en die ervaring mee kan nemen in deze partij. Als Veenstra weer in de flow terecht komt van vorig jaar, moet hij over Montgomery heen walsen, maar de vraag is of Veenstra dat kunstje nog een keer kan klaren.

Wesley Harms – Krzysztof Ratajski

In de laatste wedstrijd van de middagsessie zien we gewoon wéér een Nederlander in actie. Wesley Harms mag het gaan opnemen tegen de Pool Krzysztof Ratajski. Een darter uit Polen, dat zien we niet vaak, maar Ratajski wist wel zijn voorronde partij door te komen nadat hij een 1-2 achterstand omdraaide in een 3-2 voorsprong. Harms kwalificeerde zich rechtstreeks voor het hoofdschema en is dan ook op papier de betere speler. Harms stond in 2012 en 2013 in de halve finale van Lakeside, waarin hij in beide partijen verloor van Tony O’Shea. Na deze resultaten werd er een grote toekomst voorspeld voor de 32-jarige Harms, maar hij is de laatste jaren een beetje weggezakt in de ranglijst. Harms gaat het dit jaar weer proberen, en heeft een gunstige loting. Als hij niks geks doet, moet hij principe gewoon winnen van de Pool.

Wedden op Lakeside darts

Speelschema Lakeside vandaag

Dinsdag, eerste ronde middagsessie
13:30 Danny Noppert – David Cameron
14:45 Richard Veenstra – Ross Montgomery
16:00 Deta Hedman – Casey Gallagher
16:30 Wesley Harms – Krzysztof Ratajski

eerste ronde avondsessie
20:00 Mark McGeeney – James Hurrell
21:15 Anastasia Dobromyslova – Rhian Griffiths
21:45 Dennis Labanauskas – Conan Whitehead
23:00 Scott Waites – Dennis Harbour

Lakeside WK Darts 2017 Live Stream – avondsessie

Back To Top